K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dün takımdakiler bayağı Prime oynadı düşünceleriniz nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dün takımdakiler bayağı Prime oynadı düşünceleriniz nedir?
1 144hzmonitörlazım Picopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Xantares tier 1'lerde oynamalıydı burada biraz harcanıyor gibi bir major alma yaşına geldi artık.
K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Şubat 2022 #3 144hzmonitörlazım dedi: Xantares tier 1'lerde oynamalıydı burada biraz harcanıyor gibi bir major alma yaşına geldi artık. Genişletmek için tıkla... Hayaliydi.
144hzmonitörlazım dedi: Xantares tier 1'lerde oynamalıydı burada biraz harcanıyor gibi bir major alma yaşına geldi artık. Genişletmek için tıkla... Hayaliydi.
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 20 Şubat 2022 #4 Özellikle İsmail yazık ediyor kendine. Tamam BIG takımında problemler vardı fakat, kendilerini acımasızca eleştiren gömen Yasin'i takıma da almazsın yani. Ne olursa olsun ben tükürdüğümü yalamazdım.
Özellikle İsmail yazık ediyor kendine. Tamam BIG takımında problemler vardı fakat, kendilerini acımasızca eleştiren gömen Yasin'i takıma da almazsın yani. Ne olursa olsun ben tükürdüğümü yalamazdım.