Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Eylül 2020 #1 Kimden yardım falan istiyeceğimi bilemedim. USB'ye hive OS'u kurdum faka çalıştırınca en sonda bu hatayı alıyorum. Ethereum üretmek için hive OS kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
Kimden yardım falan istiyeceğimi bilemedim. USB'ye hive OS'u kurdum faka çalıştırınca en sonda bu hatayı alıyorum. Ethereum üretmek için hive OS kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 3 Eylül 2020 #2 Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service Artı 0 Eksi
Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service
KS KS Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Eylül 2020 #3 Kerem00 dedi: Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldığım gibi ekran gidiyo zaten fan sesi filan da kalmıyo siyah ekran Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldığım gibi ekran gidiyo zaten fan sesi filan da kalmıyo siyah ekran
K KHT Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #4 Kerem00 dedi: Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ben de aynı problemi yaşıyorum Eren.a dedi: bu hatayı aldığım gibi ekran gidiyo zaten fan sesi filan da kalmıyo siyah ekran Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi aynı hatayı ben de alıyorum şu an Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Hatanın detayları için aşağıdaki komutu girmenizi istemiş. Komutu girip çıktıyı atın ki bilen birisi yardımcı olabilsin. systemctl status resolvconf-pull-resolved.service Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ben de aynı problemi yaşıyorum Eren.a dedi: bu hatayı aldığım gibi ekran gidiyo zaten fan sesi filan da kalmıyo siyah ekran Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi aynı hatayı ben de alıyorum şu an