ETH kazanç düşüyor

İnşallah hocam evdeki ekran kartları ile yapıyorum benlik bir şey yok umarım sizin de yatırım yaptığınız bir işiniz batar.
Başkaları için ne istiyorsanız yüce Allah size iki katını verir inşallah.
Onun işi size zarar veriyorsa batmasını dilemenizde sorun yok.
Kimsenin işi kimseye zarar vermiyor adam vergisini verip ekran kartı alıyor dünyada büyük bir çip krizi var araba fabrikaları üretime ara veriyor kaç kişi işsiz kaldı bu durumdan o zaman o adamlarda oyun oynayanlara beddua etsinler.

@bapbipbop Kızgın atma sebebiniz nedir?
Hocam bırakın takmayın kafayı. Çoluk çocuk bunlar. Ben böylelerin ilk yaşına bakıyorum, daha baba parası ile gezen insanlar bunlar. Para kazanmak nedir bilmezler.

Cidden, sanki ekran kartı stoklarının olmamasının suçlusu benmişim gibi kızgın atıyor bir de. Kendi emeğimle çalışıp kazandığım paranın karşılığında aldığım ekran kartıyla ne yapacağımı ona soracağım sanki.

Bizim işimiz sana bir zarar veriyor mu? Gelir kaynağıymış...
Benim bu yaptığım iş mi? Ben çalışarak kendi paramı kazandım, gittim kendime oyun oynamak için bilgisayar topladım ve bunun sonucunda para kazanabileceğimi öğrendim. Sana mı soracağım para kazanırken? Gidip çalışıp alsaydın, kimse seni tutmadı. Benim yüzümden kart bulamıyorsun sanki. Git AMD ve Nvidia'ya laf et, bize değil.
Merhabalar ekran kartı ayarlarınızı atmanız mümkün mü?
Bu şekilde kartım 26.8-27 MH/s veriyor.

Benim lafım stokçuluk yapan, bot yapan, piyasayı allak bullak yapan kişilere. Ve yaptığınız iş kimsenin umrunda değil. Ancak bu bir kesimin hakkını çiğniyorsa o zaman bir sıkıntı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…