ETH kazancı sürekli düşüyor mu?

Simdi ETC geçsem hocam ne dersiniz?
25 saat sonra ETH ödemesi gelecek zaten(dogru mudur hocam daha önce hiç ödeme almadım)
Yatırım tavsiyesi veriminin yasak olduğunu da öğrendim. (Forum kurallarını da çözüyorum)

hocam resim de gönderdim eth zaten 25 saat içinde odeme yapmak görünüyor. Acaba etc denesem mi deneyim olmuş olur. Ring 1 ini belki eth birini etc yaparım o zaman da sen ne

Dosya Ekleri

• B793463E-0B31-4BAE-A0B9-75F9AA5EEEE3.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 64
@Hakan1907ank Ethermine'da ilk payout'u alırken tahmini payout süresinde bir oynama olabiliyor, o yüzden tam net bir şey diyemeyeceğim. Yarın payout süresine "> 1 hour" derse doğrudur.

ETC'ye geçmeyi deneyebilirsin. Şu an ETC değerleniyor, haliyle kazım zorluğu da artıyor. Payout aldığında bi' dene derim. En azından görmüş olursun.

Ödeme almadan deneyemiyor muyum? Ödeme zaten bir aksilik olmaz ise 25 saat sonra olacak. (bir limit doldurmam gerekmiyor) ETC kazim performansını görmüş olurum diye düşündüm aslında.

Son düzenleme:
Bundan 1 ay öncekini bırak dününküyle bile aynı değil çıkardığım ETH miktarı sanırsam fiyatıyla alakalı oluyor veya farklı şeyler.

Son düzenleme:

Hocam test ettim verdiğin bilgiler ile. Bir ara bütün makineleri kapattı ve durdu. Sabahtan beri de hard disk, bilgisayar toplama ve işletim sistemi ile uğraştım.
1-2 saattir çalışıyor sistemler. 2 makine hep çalıştı diğerleri yeni girdi. Ama kazanç çok düşük görünüyor. Sabaha toparlar mi? Ring kurmak istiyorum kartlar da geldi ama kazanç çok düşük çıkıyor.
İstersen denersin de bence payout aldığında yap, beyaz bir sayfa açmış gibi .
Hocam bugün daha bir saat varken 1 dk sonra yatıracam dedi ben panikledim. İlk ücret geliyor ama payout bilgilerini girmedim
Hata yapmayın diye araştırırken bir girdim 4 dk once gönderdik yazıyordu. Binance bildirim geldi para geldi diye çok sevindim 0,05 olduğundan 1 saat beklemeden yolladı ama ben hiçbir ayar girmedim direk cüzdana yollamış. Payout bölümünü doldurmam gerekmiyormuş demekki ? Neden var o bölüm hocam

Dosya Ekleri

• 8B414A3C-B56E-4653-B594-B412ECBEDDFE.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 51

O bölümde daha büyük miningçiler için ödeme ayarı.
Bizim için IP giriş ve rig düşerse bildirim için mail giriş.
En az 24 saat beklemelisin. Tam ödeme bilgisi için hasrate oturması lazım bütün havuzlar için geçerli bir kuraldır.
Ayrıca iş yerimdeki rigimde yönlendirdim. 24 saatin dolmasını bekliyorum.
İlk izlenim mh arttı bende rigleri ismi aynı oldugu için ortalama reported görürsün.
Ayrıca valid shareslerde arttı.
Daha 3-4 saat oldu ama senin gibi tam offline olmadım. Daha çabuk toparladı geçti bile.

Son düzenleme:
1,6 gh/s kaç kart var ringde hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…