NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2021 #11 İlker İleri dedi: Ethermine, binancepool vb tüm yerlerde kazım yaptıktan 15 dakika sonra düşüyor genelde siteye. Genişletmek için tıkla... Kart 63 derece fanlar %71 de sence bir sıkıntı olur mu
İlker İleri dedi: Ethermine, binancepool vb tüm yerlerde kazım yaptıktan 15 dakika sonra düşüyor genelde siteye. Genişletmek için tıkla... Kart 63 derece fanlar %71 de sence bir sıkıntı olur mu
İlker İleri Centipat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #12 NMK dedi: Kart 63 derece fanlar %71 de sence bir sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz ideal sıcaklıklar bence. Benim kartlarım da benzer ısı değerlerinde.
NMK dedi: Kart 63 derece fanlar %71 de sence bir sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz ideal sıcaklıklar bence. Benim kartlarım da benzer ısı değerlerinde.
NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2021 #13 İlker İleri dedi: Hayır olmaz ideal sıcaklıklar bence. Benim kartlarım da benzer ısı değerlerinde. Genişletmek için tıkla... Peki kart otomatikte %83 ve derece 52 sebce bu normal mi otomatik diyince hep değişmesi gerekir ama benimki kartı 53 den yukarıya çıkartmıyor
İlker İleri dedi: Hayır olmaz ideal sıcaklıklar bence. Benim kartlarım da benzer ısı değerlerinde. Genişletmek için tıkla... Peki kart otomatikte %83 ve derece 52 sebce bu normal mi otomatik diyince hep değişmesi gerekir ama benimki kartı 53 den yukarıya çıkartmıyor