ETH Minning'de Memory derece yüksekliği

SLOKAR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Gigabyte 5600XT kartımla ETH kazmaya başladım fakat Memory derecesini çok yüksek alıyorum sıkıntı yaratır mı bana? Radeon ekran ayarlarım da bu şekilde herhangi bilgisi olan ayar veyahut farklı bir şey önerebilecek olan var mıdır?
Ek olarak VRAM hızını yükselttiğimde bu hatayı alıyorum bazen oyunlardan da bu hata yüzünden atıyordu ayarlar otomatik olduğu halde yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1612999669208.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 195
  • 1612974914726.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 191
  • 1613000014927.png
    118,1 KB · Görüntüleme: 182
  • 1613000038674.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleyen: Moderatör:
52 derece sıcaklık gayet normal gibi geldi bana. VRAM hızını yükselttiğinizde sıkıntı yapması voltaj vermeden o değeri size sağlayamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Memory sıcaklığını yeni gördüm bu konu hakkında bilgim yok maalesef ama kartın genel sıcaklığı gayet normal.

Sapphire Pulse 5600 XT ile neredeyse her ayarı denedim. Düşük voltajlar, yüksek voltajlar, saat hızları her şeyi yaptım fakat eninde sonunda WattMan hatasını alıyorum. 20.4.2 driver'ını öneriyorlar fakat nedenini anlamadığım şekilde bu sürüme dönmeye çalışırken siyah ekran veriyor kart, windows onarımla tekrar güncel sürüme döndürüyor beni. Gerçekten yoruldum artık fikri olan varsa her fikre açığım.

Sıcaklık bilgilerini bir ben mi göremedim?

Edit: Sıcaklık değerleri normal fan hızını arttırın ve kasanın hava aldığından emin olun.

Son düzenleme:
Normal diyenler ilk fotoğrafta Memory kısmına bakın 98 derece.

Benim de memory kısmı oyun oynarken bile 86 derece oluyor. Mining için normal ama kart için normal değil bu derece.

Hocam normal gibi. VRAM'lerin 120 dereceye kadar yolu var.
Ömrünü kısaltır belleklerin.
Büyük ihtimalle kartınızda VRAM soğutması neredeyse yok, termal ped veya benzeri bir sistem. Bu yüzden kazım yapacaksanız stok değerlerde bellek frekansını düşük tutarak yapın. Aksi taktirde belleklerin ömrünü kısaltabilirsiniz.

DDU ile sürücüyü kaldırırken Update'in kurmasını engelleyi de seçip dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…