ETH ne zaman hesabımba yatar?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar binance hesabımı 31 Ocak sabah 00.03'de açmışım. En geç yarım saat sonra da kazmaya başlamışımdır. Forumdaki bir arkadaştan 1 hafta içinde en az 0.01 ETH olursa 1 hafta içinde hesabıma yatacağın duymuştum. Bu para bana yarın gece gibi mi ulaşacak? Bu arada izlediğim videoda doğrulama yaptırtmadığı için ben de doğrulamadım henüz ama ETH hesaba gelir mi?

Settings kısmından min 0.05 maks 10 Eth olarak çekebileceğin tutarı ayarlıyorsun. Default olarak 0.05 etherium olduğunda hesabına yatıyor. Ethermine'da bu şekilde, sen de onu kullanıyorsun zaten.

Hocam haftalık ödemede 0.01 ETH olunca veriyor diye duymuştum ama.
@Satanay
Hocam siz söylemiştiniz önceki bir konumda.

Ben pazar günleri öğlen civarı ödeme aliyorum yarını bekle bakalım.0.05 yazıyor bendede ama yine geçiyor.

Hocam bir de şeyi sorayım, bu AMD için farklı driver indirmek gerekiyormuş, oyun oynayacağım zaman tekrar driver mı değiştirmem lazım? Bunun daha kolay bir yolu var mı acaba? Mesela çift işletim sistemi kurup, mining yapacağım zaman diğer işletim sistemini açmak gibi?

Hiç bilmiyorum, Nvidia kullanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…