ETH ve DOGE destekli Altcoin cüzdanı tavsiyesi

Torik61

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bir elektrik elektronik meraklısı olarak bir BTC-altcoin cüzdanımın olmaması uzun zamandır beni rahatsız ediyordu. Elon Musk'ın Dogecoin'i şişirmesi ile birlikte DOGE'a yatırım yapmaya karar verdim. Yatıracağım miktar çok rahat gözden çıkarabileceğim bir miktar, yani bir kenara koyup unutacağım ileride artarsa satacağım. Şu anda 2070 Super'li sistemim var, bu sistemle de günlük harçlığımı/oyun paramı çıkarmak için ETH kazmayı düşünüyorum. Yani cüzdanda hem ETH hem de DOGE desteği olmasını istiyorum. BTCTürk'ten güvenli olması ve mobil uygulaması olması sebebiyle bir hesap açtım fakat DOGE desteği yok. Güvenli hangi cüzdanları tavsiye edersiniz? Komisyon oranlarını pek bilmiyorum, onları da söylerseniz sevinirim. Mobil bankacılık kullanıyorum yani EFT havale rahatlıkla yapabilirim. Teşekkür ederim.

Bu işin en büyüğü olan Binance'i öneririm dünyadaki bütün coinlerle işlem yapabilirsiniz. Papara hesabıyla çok hızlı transferler gerçekleşiyor. Bizzat kendim test ettim 500 lira gibi bir miktar 1 saniyede hesabımdaydı.

Arkadaşımızın bahsettiği gibi Binance güvenilir bir borsa tavsiye ederim.

Anladım, beki Binance'de anonimlik durumu nedir? Anonim olarak aktarım nasıl yapabilirim? Meraktan soruyorum .

Anladım, beki Binance'de anonimlik durumu nedir? Anonim olarak aktarım nasıl yapabilirim? Meraktan soruyorum .
Binance'in klasik sitesi merkeziyetsiz bir borsa değil. KYC yani kimlik doğrulama yapman gerekiyor yani kimliğini borsaya vermen gerekiyor. Bu prosedür neredeyse dijital borsaların tamamında böyle işlekte. Binance DEX var orada KYC yok sanırım ve merkeziyetsiz bir borsa. Burada da şöyle bir şey var borsa merkeziyetsiz olabilir ama diyelim ki ETH almak istiyorsun ve daha sonra o ETH cüzdanından bir başka cüzdana ETH transfer etmek istiyorsun. ETH BTC DOGE gibi pek çok coin takip edilebilir. Ben senin cüzdan adresini biliyorsam eğer o cüzdana ne kadar coin gelmiş ne kadar coin çıkmış hangi hesaba göndermişsin vs onu öğrenebilirim. Piyasada pek çok gizlilik için üretilmiş takip edilemeyen coinler bulunmakta ama illegal iş yapmıyorsan bu kadar bu mevzuları kafana takmaya gerek yok. Normal Binance borsasına üye ol dünyadaki en büyük işlem hacmine sahip borsa zaten. Al sat yapman daha kolay olur. 2. tavsiyem pumplanmış cinlere yatırım yaparken dikkatli ol. Birden düşebilir. Bu piyasa çok riskli bir piyasaya paranın tamamını kaybedebilirsin. Kimse burada para dağıtıyorlar mantığı ile bu işlere girmesin çünkü kimse para dağıtmıyor. Eğer yatırım yapacaksan seni üzmeyecek miktarda yatırım yap kaybettiğinde üzülmemiş olursun.

Evet, pumplanmış piyasaların riskli olduğunu biliyorum. Yatıracağım para gözden çıkarabileceğim hatta çıkardığım bir meblağ. Çöpe atmışım gibi düşünüyorum. Yıllar sonra artma ihtimaline karşı yatıracağım. Uzun bir süre dokunmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…