Ethereum 1430 dolar!

Düşeceği zaman suratlarında oluşacak olan o ifadeyi iple çekiyorum.
Gereksiz bir tavırdasınız. İşi bilen herkes yıllar önce kar'a geçti zaten. He yeni kurduysa bile kar'a geçmiştir eğer küçük değilse. İşi bilmeyenlere iyi oluyor zaten. Bilmeden girmeyeceksiniz.

Gereksiz bir tavırdasınız. İşi bilen herkes yıllar önce kara geçti zaten. He yeni kurduysa bile kara geçmiştir eğer küçük değilse. İşi bilmeyenlere iyi oluyor zaten. Bilmeden girmeyeceksiniz.
Neden bu kadar rahatsız oldun? Lafım zaten iş bilenlere değil, herkes yapıyor ben de gireyim şu işe diyip çuvallayanlara.

Neden bu kadar rahatsız oldun? Lafım zaten iş bilenlere değil, herkes yapıyor ben de gireyim şu işe diyip çuvallayanlara.
Üstteki mesajını okursan tavrının kime olduğu anlaşılmıyor. Zaten senin dediğin şahıslara ben de kendi mesajım da giydirdim.

Valla ben mutluyum. $200'de iken aldim, $1400'ken sattim. Gayet de guzel kar yaptim. Bitcoin'de $18.000'den almistim, $33.000'deyken satmistim, keske dursaymisim..

Su anda halen biraz daha btc ve eth var elimde, uzun sureli beklemeye aldim, 2-3 sene sonra $100.000 olunca satmayi planliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…