Ethereum 2.0 geçiş başladı mı?

Yani sizin verdiğiniz tahmini bitiş tarihi nedir?

Hocam ETH'den ziyade BTC'nin düşmesi gerek eğer BTC çakılırsa ETH altcoinler çöl olur.

Ama arkadaşınız BIOS modladıysa bunu anlamaları çok basit @ZnG nin de dediği gibi. Bunu da bir sorun yapmış mı yapmamış mı.
Yok hocam modlama yapmadık. 1 hafta bizzat oyun ve mining için kullandım. Ondan sonra garantiden geldikten sonra da bir süre kullandık şu anda yaptırabilirsek uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyoruz.

Umarım dediğiniz gibi olur. Ama virüsten dolayı piyasanın düzelmesi bir tık daha uzar.

E illa o da olacak. Ama ne zaman bilemeyiz. Bir de çökerse ne kadar çöker orası da muamma.

Mayıs haziran gibi bir çöküş bekleniyor zaten iyice şişti piyasa BTC de 10k hayal artık en dip 20 bin dolar ortalama 30 bin dolara kadar düşüş bekliyorum.

Yani sizin verdiğiniz tahmini bitiş tarihi nedir?
hocam ben bir tarih vermiyorum çünkü sürekli erteleniyor. sadece chain sharding güncellemesini takip edin en isabetlisi bu olacaktır
Edit: Şahsi fikrimi soruyorsaniz 2021 sonlarina doğru

Biz kart alırken mining yapmayacağız diye sözleşme falan yapmadık ki. İster oyun oynarım, ister mining yaparım, ister hiç kullanmam. Sıkıntı neymiş.

Biz kart alırken mining yapmayacağız diye sözleşme falan yapmadık ki. İster oyun oynarım, ister mining yaparım, ister hiç kullanmam. Sıkıntı neymiş.
hocam güzel diyorsunuz da, bakiniz resmi sitedeki 5700 serisine ait garanti açıklamasından bir kesit;

Turuncu işaretli kısımda voltaj ve frekans degisiklikleri durumunda,
Yeşil işaretli kısımda da kartın asıl kullanım amacı dışında kullanılması halinde (sanırım miningcileri buradan vuruyorlar)
Pembe ile isaretli kısımda ise kart Allah tarafından bile bozulmuş olsa (Tövbestağfur) garanti kapsamı dışında kalır diyor

Hocam bana da bunu gönderdiler biraz darlayınca ama nasıl anlayabilir? Sadece 1 hafta 12 saat mining yapıldı. Fan arızası olarak gönderdik ki o da çok nadir oluyordu. Fanlar dönmüyordu reset atınca düzeliyordu. Artık yazılımla mı alakası vardır bilemiyorum ama PSU'da vesaire bir problem yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…