syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 3 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #31 Aorewia dedi: Hocam 42 ETH'niz mi var? Pek bilmiyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla... Dolar hocam.
Aorewia dedi: Hocam 42 ETH'niz mi var? Pek bilmiyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla... Dolar hocam.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 2 Nisan 2021 #32 KoltuktakiElektarlar dedi: Akşam kazıma başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Gülücük atanlar niye gülücük attılar acaba? 40 tane ekran kartı mı aldım? Oyun için aldığım ekran kartıyla kazım yapacağım. Size zararı var mı? Yok.
KoltuktakiElektarlar dedi: Akşam kazıma başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Gülücük atanlar niye gülücük attılar acaba? 40 tane ekran kartı mı aldım? Oyun için aldığım ekran kartıyla kazım yapacağım. Size zararı var mı? Yok.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.864 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #33 syichlee dedi: Miningciler; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gamerlar: Ekrem abi 2 karta on bin verdin ayıp oluyo.
syichlee dedi: Miningciler; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gamerlar: Ekrem abi 2 karta on bin verdin ayıp oluyo.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 2 Nisan 2021 #34 KoltuktakiElektarlar dedi: Akşam kazıma başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Başlamıyorum. Şirket açmak gerekiyormuş dünkü karardan sonra. Öyle bir imkanım yok.
KoltuktakiElektarlar dedi: Akşam kazıma başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Başlamıyorum. Şirket açmak gerekiyormuş dünkü karardan sonra. Öyle bir imkanım yok.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 3 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #35 KoltuktakiElektarlar dedi: Başlamıyorum. Şirket açmak gerekiyormuş dünkü karardan sonra. Öyle bir imkanım yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir karar yok resmi bir açıklama yok sıkıntı olmaz baslayabilirsin.
KoltuktakiElektarlar dedi: Başlamıyorum. Şirket açmak gerekiyormuş dünkü karardan sonra. Öyle bir imkanım yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir karar yok resmi bir açıklama yok sıkıntı olmaz baslayabilirsin.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #36 Arkadaşlar dua etin ETH taklaya gelsin 2018'deki gibi Sonra alalım RX 5500 Xt'leri beleşe beleşe.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 2 Nisan 2021 #37 Yakın tarihte 3.000$. (Yatırım tavsiyesi değildir)