Ethereum bugün %9 çıktı!

Yeniden çakılabilir, zirvede yapabilir hiç belli olmaz bizim sonumuzu üreticiler düşünecek artık bu gidişle düzgün bir televizyon alıp GeForce Now'a devam ederim.

Varsın %75 çıksın, yok ki.

Mining denen olay bitmediği sürece düzgün fiyatla ekran kartı alamayacağız. Miningi gördüğümde tansiyonum yükseliyor,sinirleniyorum hatta.

Dün de o civarda düştü zaten. Şu anda bu düşük fiyatı. 4-5 gün önce 2100 dolardan işlem görüyordu.

Mining denen olay bitmediği sürece düzgün fiyatla ekran kartı alamayacağız. Miningi gördüğümde tansiyonum yükseliyor,sinirleniyorum hatta.
Mining denen şey nerden çıktı şansıma tam benim pc alacağım zamana nasıl denk geldi anlamıyorum.

Mining denen şey nerden çıktı şansıma tam benim pc alacağım zamana nasıl denk geldi anlamıyorum.
Mining zaten vardı. Ama aralık ayı sonunda ETH madenciliğinde bir patlama yaşandı ve şuan bu haldeyiz. En son 2018 yılında da böyle bir olay yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…