I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #81 Piyasaya korku pompalanıyor. BTC 20 25 civarına gelirse dominance yükselir ve BTC boğa koşusu başlar altlar ezilir.
Piyasaya korku pompalanıyor. BTC 20 25 civarına gelirse dominance yükselir ve BTC boğa koşusu başlar altlar ezilir.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #82 ihavertx3 dedi: Piyasaya korku pompalanıyor. BTC 20 25 civarına gelirse dominance yükselir ve BTC boğa koşusu başlar altlar ezilir. Genişletmek için tıkla... BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum.
ihavertx3 dedi: Piyasaya korku pompalanıyor. BTC 20 25 civarına gelirse dominance yükselir ve BTC boğa koşusu başlar altlar ezilir. Genişletmek için tıkla... BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum.
FX 9590 Kilopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 23 Mayıs 2021 #83 Uzumaki Naruto dedi: BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim umrumda olan tek şey:ekran kartı fiyatları.
Uzumaki Naruto dedi: BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim umrumda olan tek şey:ekran kartı fiyatları.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #84 Uzumaki Naruto dedi: BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdığım mesajda olumlu bir şey yok.
Uzumaki Naruto dedi: BTC aşırı hızlı yükseldi aynı hızda geri düşüyor. Ben sizin kadar iyimser düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdığım mesajda olumlu bir şey yok.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #85 FX 9590 dedi: Benim umrumda olan tek şey: ekran kartı fiyatları. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyatları bilmem ancak düşüş böyle giderse veya bu seviyelerde kalırsa bir kaç aya 2. el piyasası canlanır. ihavertx3 dedi: Yazdığım mesajda olumlu bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Boğa koşusu için yazdım yani öyle olacağını düşünmüyorum.
FX 9590 dedi: Benim umrumda olan tek şey: ekran kartı fiyatları. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyatları bilmem ancak düşüş böyle giderse veya bu seviyelerde kalırsa bir kaç aya 2. el piyasası canlanır. ihavertx3 dedi: Yazdığım mesajda olumlu bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Boğa koşusu için yazdım yani öyle olacağını düşünmüyorum.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 23 Mayıs 2021 #86 Düşsün düşsün ekran kartlarının fiyatı bir düşsün birazcıkda oyuncuların yüzü gülsün.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #87 Neverchanges dedi: Vallahi kazançım düştü ama ETH çıkarma miktarım 2X oldu . Artınca gelsin paralar. Genişletmek için tıkla... Zorluk o kadar düşmüş görünmüyor. O kadar düştüyse ekran kartları piyasaya düşer mi . Sonuçta birileri kapatmış anlamına gelmiyor mu?
Neverchanges dedi: Vallahi kazançım düştü ama ETH çıkarma miktarım 2X oldu . Artınca gelsin paralar. Genişletmek için tıkla... Zorluk o kadar düşmüş görünmüyor. O kadar düştüyse ekran kartları piyasaya düşer mi . Sonuçta birileri kapatmış anlamına gelmiyor mu?
Neverchanges Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #88 roser137 dedi: Zorluk o kadar düşmüş görünmüyor. O kadar düştüyse ekran kartları piyasaya düşer mi . Sonuçta birileri kapatmış anlamına gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı açıkcası benim problemim değil hocam . Ben işime bakarım umarım istediğiniz teknolojik bileşenleri alabilirsiniz.
roser137 dedi: Zorluk o kadar düşmüş görünmüyor. O kadar düştüyse ekran kartları piyasaya düşer mi . Sonuçta birileri kapatmış anlamına gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı açıkcası benim problemim değil hocam . Ben işime bakarım umarım istediğiniz teknolojik bileşenleri alabilirsiniz.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #89 Bence herkes zorluk düşer diye daha çok yüklendi o yüzden kazım oranı zorlaştı.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #90 Şu anda kazım iyi bence. 1660 Süper kart 13 saatte 0,00101 kazmış. Günlük 200 gayet iyi benim kart için.
Şu anda kazım iyi bence. 1660 Süper kart 13 saatte 0,00101 kazmış. Günlük 200 gayet iyi benim kart için.