GoogIe Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #11 eth dedi: Litecoin, Dogecoin, ravencoin, beam diye uzar gider bence. Genişletmek için tıkla... Önemli olan hangisinin karlı olduğu. Dogecoin zarar ettirir çünkü değeri yok gibi gibi gider.
eth dedi: Litecoin, Dogecoin, ravencoin, beam diye uzar gider bence. Genişletmek için tıkla... Önemli olan hangisinin karlı olduğu. Dogecoin zarar ettirir çünkü değeri yok gibi gibi gider.
Emir.yldrm Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 Ethereumdan daha karlı diyip önerdiğiniz var mı? Tek ekran kartı ile yapmayı düşünüyorumda. Ekran kartım rx 5600 xt.
Ethereumdan daha karlı diyip önerdiğiniz var mı? Tek ekran kartı ile yapmayı düşünüyorumda. Ekran kartım rx 5600 xt.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #13 Yiğit Gençer dedi: Dogecoin, monero, Raven (ravencoin) vs. Genişletmek için tıkla... Monero ekran kartıyla mining yapılması tavsiye edilmez, çünkü monero işlemcilerle mining yapılması için kodlandı.
Yiğit Gençer dedi: Dogecoin, monero, Raven (ravencoin) vs. Genişletmek için tıkla... Monero ekran kartıyla mining yapılması tavsiye edilmez, çünkü monero işlemcilerle mining yapılması için kodlandı.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #14 elpx dedi: Monero ekran kartıyla mining yapılması tavsiye edilmez, çünkü monero işlemcilerle mining yapılması için kodlandı. Genişletmek için tıkla... Doğru ama konu başlığı "Ethereum dışında mining yapılabilir mi?" olduğundan aklıma gelenleri yazdım.
elpx dedi: Monero ekran kartıyla mining yapılması tavsiye edilmez, çünkü monero işlemcilerle mining yapılması için kodlandı. Genişletmek için tıkla... Doğru ama konu başlığı "Ethereum dışında mining yapılabilir mi?" olduğundan aklıma gelenleri yazdım.