Toplu olarak cevap vermek istedim, "3000 dolar seviyesine" düştü değil bir de hakaret zeka içerikli mesaj atıyorlar cidden gülünç. "3000 dolar seviyesinde düştü " yazmıştım
Canım kardeşlerim benim bir de mizah yapmaya çalışmadan önce bir okusanız.
Haklısınız hocam. Cidden burada bile mizah peşindesiniz bilmeyenler de var ve şu an 5 bin dolar seviyesinden 1900 kere gerilediği için son tutarı yazdım. Ben 5000'den düşüşünü baz aldım bunu belirtmeden de çoğu kişinin anlayabileceğini ve haberi görenlerin sevineceğini düşünürken siz edebiyat ustaları onlardan önce geldiniz hoş geldiniz.
Zararı göze alamayacak kişiler satmaya başladı bile. bir toptancı İstanbul'da topluyormuş, piyasaya baya sıkıntılı kartlar girebilir 2. Ele dikkat edilmesi lazım
Haklısınız hocam. Cidden burada bile mizah peşindesiniz bilmeyenler de var ve şu an 5 bin dolar seviyesinden 1900 kere gerilediği için son tutarı yazdım. Ben 5000'den düşüşünü baz aldım bunu belirtmeden de çoğu kişinin anlayabileceğini ve haberi görenlerin sevineceğini düşünürken siz edebiyat ustaları onlardan önce geldiniz hoş geldiniz.
Hocam cidden derdiniz nedir? Konu başlığı ile yazdıklarınızın anlamı nedir? ekran kartlarında bir düşüş olacağı için güncel Ethereum fiyatı 1900$ seviyesinde olduğu için paylaştım ilgilenmiyorsanız girmeyin posta bu kadar basit? boş yorum yapmayın rica ediyorum.