eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #91 tugoli dedi: Yoruldum valla Hocam şekil ne alet ne? Ne için aldın aleti? Borsa çökmesi derken ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir şey demek istedi sanırım.
tugoli dedi: Yoruldum valla Hocam şekil ne alet ne? Ne için aldın aleti? Borsa çökmesi derken ne diyorsun? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir şey demek istedi sanırım.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #92 eth dedi: Bunun gibi bir şey demek istedi sanırım. Genişletmek için tıkla... İşte A4 kağıttan farkı koy Hatta ben buna hiç güvenmem güvenli kaldır falan demem gider sonra
eth dedi: Bunun gibi bir şey demek istedi sanırım. Genişletmek için tıkla... İşte A4 kağıttan farkı koy Hatta ben buna hiç güvenmem güvenli kaldır falan demem gider sonra
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #93 tugoli dedi: İşte A4 kağıttan farkı koy Hatta ben buna hiç güvenmem güvenli kaldır falan demem gider sonra Genişletmek için tıkla... Coinleri en güvenli ve pratik böyle tutabilirsiniz. Fiziksel olarak erişim sağlamadıkları sürece bir şey olmaz. Soğuk depo olarak geçiyordu sanırım.
tugoli dedi: İşte A4 kağıttan farkı koy Hatta ben buna hiç güvenmem güvenli kaldır falan demem gider sonra Genişletmek için tıkla... Coinleri en güvenli ve pratik böyle tutabilirsiniz. Fiziksel olarak erişim sağlamadıkları sürece bir şey olmaz. Soğuk depo olarak geçiyordu sanırım.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 23 Şubat 2021 #94 eth dedi: Bunun gibi bir şey demek istedi sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen bu.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #95 Trerdem dedi: Uzun süre beklerim. Ani düşse bile satmam 60 bin cardano kaç para? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 400.000TL?
Trerdem dedi: Uzun süre beklerim. Ani düşse bile satmam 60 bin cardano kaç para? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 400.000TL?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #96 Madenci arkadaşlar alınmasınlar ama yeni ekran kartı almayı bekleyen biri olarak:
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 23 Şubat 2021 #97 Uchiha Shisui dedi: Madenci arkadaşlar alınmasınlar ama yeni ekran kartı almayı bekleyen biri olarak: Eki Görüntüle 892429 Genişletmek için tıkla... Alinsinlar.
Uchiha Shisui dedi: Madenci arkadaşlar alınmasınlar ama yeni ekran kartı almayı bekleyen biri olarak: Eki Görüntüle 892429 Genişletmek için tıkla... Alinsinlar.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #98 Hocam 1 ay düşsün biz alalım ekran kartını da sonra millet Ethereum mu kazar, BTC mi kazar yeni sistem toplayana kadar takmam.
Hocam 1 ay düşsün biz alalım ekran kartını da sonra millet Ethereum mu kazar, BTC mi kazar yeni sistem toplayana kadar takmam.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #99 eth dedi: Coinleri en güvenli ve pratik böyle tutabilirsiniz. Fiziksel olarak erişim sağlamadıkları sürece bir şey olmaz. Soğuk depo olarak geçiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar madencilik yaptım, en güvenli kaynağım her zaman A4 kağıt oldu. Hiçbir zaman teknolojiye güvenmem açıkcası
eth dedi: Coinleri en güvenli ve pratik böyle tutabilirsiniz. Fiziksel olarak erişim sağlamadıkları sürece bir şey olmaz. Soğuk depo olarak geçiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar madencilik yaptım, en güvenli kaynağım her zaman A4 kağıt oldu. Hiçbir zaman teknolojiye güvenmem açıkcası
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #100 Tekrar artıyor 1650 dolar olmuş.