K KoltuktakiElektarlar Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 31 Mart 2021 #11 Wiggles dedi: Ethermine havuzunda kazarsaniz kazim gucunuze gore eger 0.01i gecer 0.05i gecemezseniz 2 haftada bir eth odemesi alirsiniz. 0.05i gecerseniz 7 gunde 1 odeme alirsiniz. Genişletmek için tıkla... 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım?
Wiggles dedi: Ethermine havuzunda kazarsaniz kazim gucunuze gore eger 0.01i gecer 0.05i gecemezseniz 2 haftada bir eth odemesi alirsiniz. 0.05i gecerseniz 7 gunde 1 odeme alirsiniz. Genişletmek için tıkla... 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım?
Wiggles Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 KoltuktakiElektarlar dedi: 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim hesaplarima gore maalesef gecemiyorsunuz. Herhangi bi borsa cuzdanini kullanabilirsin. Direkt borsa cuzdanina yatar satisini yaparsin.
KoltuktakiElektarlar dedi: 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim hesaplarima gore maalesef gecemiyorsunuz. Herhangi bi borsa cuzdanini kullanabilirsin. Direkt borsa cuzdanina yatar satisini yaparsin.
an.l6i Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 922 Makaleler 3 Çözümler 3 31 Mart 2021 #13 KoltuktakiElektarlar dedi: 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geçemessin, binance tr hesabı aç.
KoltuktakiElektarlar dedi: 45-46 MH/s ile 0,05'i geçebilir miyim peki? Bir de hangi cüzdanı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geçemessin, binance tr hesabı aç.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 31 Mart 2021 #14 Wiggles dedi: Benim hesaplarima gore maalesef gecemiyorsunuz. Herhangi bi borsa cuzdanini kullanabilirsin. Direkt borsa cuzdanina yatar satisini yaparsin. Genişletmek için tıkla... BTCTurk veya Binance olur değil mi? Araya Ethereun wallet sokmam gerekir mi?
Wiggles dedi: Benim hesaplarima gore maalesef gecemiyorsunuz. Herhangi bi borsa cuzdanini kullanabilirsin. Direkt borsa cuzdanina yatar satisini yaparsin. Genişletmek için tıkla... BTCTurk veya Binance olur değil mi? Araya Ethereun wallet sokmam gerekir mi?
Wiggles Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #15 KoltuktakiElektarlar dedi: BTCTurk veya Binance olur değil mi? Araya Ethereun wallet sokmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet olur, binanceTR'yi tavsiye ederim. Acilis etkinligi olarak alim-satimlarda ve nakit cekimlerde komisyon almiyorlar su an icin.
KoltuktakiElektarlar dedi: BTCTurk veya Binance olur değil mi? Araya Ethereun wallet sokmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet olur, binanceTR'yi tavsiye ederim. Acilis etkinligi olarak alim-satimlarda ve nakit cekimlerde komisyon almiyorlar su an icin.