Ethereum İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

teomanizmir

Hectopat
Merhabalar,

Ethereum madenciliği için 3-4 tane ekran kartı almayı düşünüyorum. Şimdi diyeceksiniz ekran kartları fiyatları yüksek değmez. Ben kartları uyguna getireceğim o yüzden o kısmı es geçebiliriz. Bu arada fiyat/performans olursa tabii ki daha iyi olur. Bana kâr sağlayabilecek ekran kartları neler olabilir fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Bütçe : 20.000-30.000 TL
Getiri (Elektrik masrafı düşmüş hali ile) : 2.000-3.000 TL

Son düzenleme:
Bütçe nedir ve ne kadar bir gelir sizi memnun eder ? Bunları bilmeden bir şey diyemeyiz.

İleride satılabilirlik açısından 3060ti ve 3070 in güzel getirisi var. Daha düşük bütçeler için RTX 2060 Super, 5600XT önerebilirim.

Bir tane Rx 580 ortalama getirisi nedir acaba ? Çocuk doğmadan önce elimde 8-9 tane vardı 8 Gb para lazım olur diye sattık , lazım olmadı da . Sonra bitcoin yürüdü gitti . Hani bereketiyle geliyordu ?

Peki şu an günlük ne getiriyor Rx 580 onu en güncel hangi site verir bana ? Tahmini de olsa olur. En azından fikir üretmeye yardımcı olur.
Hocam arkadaşın dediği gibi 5-6 tane uyguna RX 580 8 GB bulun keyfinize bakın.
5500xt nasıl sizce ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…