Merhaba ben Ethereum mininge başladım. RTX 3060 Ti ile yapıyorum mh/s yaklaşık 50 civarı, estimated kazancım günde 0.00082 olarak gözüküyor, bu normal mi yoksa daha efektif bir yolu var mıdır, yeniyim.
Merhaba ben Ethereum mininge başladım. RTX 3060 Ti ile yapıyorum mh/s yaklaşık 50 civarı, estimated kazancım günde 0.00082 olarak gözüküyor, bu normal mi yoksa daha efektif bir yolu var mıdır, yeniyim.
GPU ve ASIC için en kazançlı Ethereum PoW madencilik havuzu. Düzenli ödemeler, dersler, güvenilir sunucular, teçhizat görüntüleme botu. Nicehash ile tamamen uyumlu.
power yani güç düşüyoruz
core clockları düşürüyoruz
sıcaklıkları 55 dereceyi geçmiyor.
powerda 80+ güzel bir şeyse
oyunda daha çok eziyet çekiyor
2013 den beri stabil ayarlarla yapıyorum 1 tane kartım bozulmadı
Power yani güç düşüyoruz.
Core clockları düşürüyoruz.
Sıcaklıkları 55 dereceyi geçmiyor.
Power'da 80+ güzel bir şeyse.
Oyunda daha çok eziyet çekiyor.
2013'den beri stabil ayarlarla yapıyorum 1 tane kartım bozulmadı.
Power yani güç düşüyoruz.
Core clockları düşürüyoruz.
Sıcaklıkları 55 dereceyi geçmiyor.
Power'da 80+ güzel bir şeyse.
Oyunda daha çok eziyet çekiyor.
2013'den beri stabil ayarlarla yapıyorum 1 tane kartım bozulmadı.
Elektrik tüketimi hesaplama aracı yardımıyla aydınlatma veya diğer cihazlardan kaynaklanan elektrik tüketiminizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Elektrik birim maliyeti vergiler dahil güncel mesken fiyatı varsayılan olarak tanımlanmış olup, istenildiği taktirde düzenlenebilir.
Elektrik tüketimi hesaplama aracı yardımıyla aydınlatma veya diğer cihazlardan kaynaklanan elektrik tüketiminizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Elektrik birim maliyeti vergiler dahil güncel mesken fiyatı varsayılan olarak tanımlanmış olup, istenildiği taktirde düzenlenebilir.