Ethereum bir kripto para birimidir. Tek ekran kartı ile mining rahat rahat yapılmaz, yapsanız bile kar edemezsiniz çünkü elektrik faturası çok yüksek gelir ve ekran kartını yıpratırsınız boş yere. Hiç girişmeyin.
Ethereum bir kripto para birimidir. Tek ekran kartı ile mining rahat rahat yapılmaz, yapsanız bile kar edemezsiniz çünkü elektrik faturası çok yüksek gelir ve ekran kartını yıpratırsınız boş yere. Hiç girişmeyin.
Öncelikle herkese merhabalar. Forumu gezdiğimde çok fazla bilgi kirliliği gördüm ve bu yüzden sık sık da yabancı forumları araştırdım. Aynı zamanda burada beni bilgilendiren deneyimli arkadaşlarda vardı. Öncelikle size kripto para madenciliği konusunda yanlış bilinen bilgileri ve bunların...
Ethereum bir kripto para birimidir? Tek ekran kartı ile mining rahat rahat yapılmaz, yapsanız bile kar edemezsiniz çünkü elektrik faturası çok yüksek gelir ve ekran kartını yıpratırsınız boş yere. Hiç girişmeyin.
Acaba hiç araştırdın mı kâr hesaplamayı? Gram bilmediğine yemin edebilirim.
5700XT Ethereum mining'i için en çok tercih edilenlerden. Ethash ile 55 MH/s alabiliyorsunuz. Güç kaynağı kaç Watt? Ethereum bir kaç günde felaket derecede arttı.
Yılda 1.50 Ethereum kazıyor bu'da 17000 TL demek. 525 Doları sadece elektriğe gidiyor. OC ile falan hashrate'i daha da yukarıya çıkarabilirsiniz. Ethereum düşse bile en azından yatırım yapmış olursunuz, sonuçta yine yükselecek.
Rig yapacaksınız sanırım. RX 580 ama kaç GB'lık modeli? Ethereum'un güncel kuruna göre RX 580 8 GB ( OC yapılmış hâli ) 32 MH/s veriyor. 12x32 = 384 MH/s. Güç kaynağı olarak 3000 Watt desek;
Yılda 10,50 Ethereum kazıyor. Tabii bu tahmini değerler.