metin123321 Yoctopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Böyle kalıyor. Nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
B bu derin bir tutku Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 259 Çözümler 2 4 Mayıs 2022 #11 474510 dedi: 4GB kartlar ile ETH kazılıyor diye biliyorum. Fakat dediğiniz gibi yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, kazılmıyor. Ek olarak 8GB altının verimsiz olması da tamamen yanlış. VRAM büyüklüğü sadece DAG boyutuyla alakalı. İsterse 1TB olsun, performansa etki etmez. Artı 0 Eksi
474510 dedi: 4GB kartlar ile ETH kazılıyor diye biliyorum. Fakat dediğiniz gibi yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, kazılmıyor. Ek olarak 8GB altının verimsiz olması da tamamen yanlış. VRAM büyüklüğü sadece DAG boyutuyla alakalı. İsterse 1TB olsun, performansa etki etmez.
4 474510 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 4 Mayıs 2022 #12 bu derin bir tutku dedi: Hayır, kazılmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki eskiden 4GB ekran kartları ile kazım yapılıyor muydu? bu derin bir tutku dedi: 8GB altının verimsiz olması da tamamen yanlış. VRAM büyüklüğü sadece DAG boyutuyla alakalı. İsterse 1TB olsun, performansa etki etmez. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim coinler için demiştim. Zaten bugüne kadar ETH, ETC ve RVN için madencilik yaptım. Ve hiç 4GB'lık kart kullanmadım. Artı 0 Eksi
bu derin bir tutku dedi: Hayır, kazılmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki eskiden 4GB ekran kartları ile kazım yapılıyor muydu? bu derin bir tutku dedi: 8GB altının verimsiz olması da tamamen yanlış. VRAM büyüklüğü sadece DAG boyutuyla alakalı. İsterse 1TB olsun, performansa etki etmez. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim coinler için demiştim. Zaten bugüne kadar ETH, ETC ve RVN için madencilik yaptım. Ve hiç 4GB'lık kart kullanmadım.
B bu derin bir tutku Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 259 Çözümler 2 4 Mayıs 2022 #13 474510 dedi: Peki eskiden 4GB ekran kartlatı ile kazım yapılıyor muydu? Bahsettiğim coinler için demiştim. Zaten bugüne kadar ETH, ETC ve RVN için madencilik yaptım. Ve hiç 4GB'lık kart kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden yapılıyordu. DAG boyutu 4GB'ı aştığı için artık yapılmıyor. Artı 0 Eksi
474510 dedi: Peki eskiden 4GB ekran kartlatı ile kazım yapılıyor muydu? Bahsettiğim coinler için demiştim. Zaten bugüne kadar ETH, ETC ve RVN için madencilik yaptım. Ve hiç 4GB'lık kart kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden yapılıyordu. DAG boyutu 4GB'ı aştığı için artık yapılmıyor.
4 474510 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 4 Mayıs 2022 #14 bu derin bir tutku dedi: Eskiden yapılıyordu. DAG boyutu 4GB'ı aştığı için artık yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyormuşum. Artık 4GB'lık kartlar ile Ethereum kazılmadığını belirttiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
bu derin bir tutku dedi: Eskiden yapılıyordu. DAG boyutu 4GB'ı aştığı için artık yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyormuşum. Artık 4GB'lık kartlar ile Ethereum kazılmadığını belirttiğiniz için teşekkür ederim.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 7 Mayıs 2022 #15 474510 dedi: ETH, ETC, RVN gibi coinleri kazmak için en düşük 4GB olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ETC için 3GB yeterli. (Şimdilik) Artı 0 Eksi
474510 dedi: ETH, ETC, RVN gibi coinleri kazmak için en düşük 4GB olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ETC için 3GB yeterli. (Şimdilik)