T tanmuraat Centipat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Trex ve Lolminer ile deniyorum fakat hata alıyorum. Ekran kartımı mı görmüyor? Sorun nedir? Ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Yeni başlıyorum, nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Trex ve Lolminer ile deniyorum fakat hata alıyorum. Ekran kartımı mı görmüyor? Sorun nedir? Ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Yeni başlıyorum, nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Ekran kartınızı desteklemiyor ayrıca o kartla mining yapmanızı önermiyorum. Artı 0 Eksi
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.049 Çözümler 51 2 Mayıs 2021 #3 O ekran kartı ile ETH kazamazsınız. Artı 0 Eksi
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 ETH minin yapman için en az 6 GB VRAM olan ekran kartına sahip olman lazım o ekran kartı ile yapamazsın. Artı 0 Eksi
ETH minin yapman için en az 6 GB VRAM olan ekran kartına sahip olman lazım o ekran kartı ile yapamazsın.
KS KS T tanmuraat Centipat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #5 Bilgisayarımla uyumlu olacak tavsiye edebileceğiniz ekran kartı modeli var mı peki ? Artı 0 Eksi
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Hocam isminden belli. Desteklenmiyor kartınız. Kurcalamayın. Artı 0 Eksi
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 gorkemeyler dedi: Hocam isminden belli. Desteklenmiyor kartınız. Kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Zaten o kart ile mining yapılabilseydi 1 saat anca dayanırdı. Artı 0 Eksi
gorkemeyler dedi: Hocam isminden belli. Desteklenmiyor kartınız. Kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Zaten o kart ile mining yapılabilseydi 1 saat anca dayanırdı.
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 tanmuraat dedi: Bilgisayarımla uyumlu olacak tavsiye edebileceğiniz ekran kartı modeli var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızla uyumludan kastınız ne hocam? 730M Laptop GPU değil mi? Değiştiremezsiniz. Artı 0 Eksi
tanmuraat dedi: Bilgisayarımla uyumlu olacak tavsiye edebileceğiniz ekran kartı modeli var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızla uyumludan kastınız ne hocam? 730M Laptop GPU değil mi? Değiştiremezsiniz.