Ethermine Ödeme Yöntemi Ne Seçilmeli?

okansen14

Kilopat
Normalde 30 günde bir ödemeyi otomatik yapardı ama ödeme politikası değişmiş sanırım. 36 gündür ödeme almadım. Manuel ödeme talebi yapmaya çalıştım ama ciddi bir kesinti yapıyor. L2 Polygon hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ethereum mainnet'i seçip orada Gas price yazan yere alt çekme limiti ile beraber Gwei değeri yazacaksın. Artık transfer ücretlerini mining sahipleri karşılıyor Gwei ise transfer ücretinin anlık miktarını belirtiyor. 40 Gwei yaparsanız birkaç gün içerisinde ödeme alırsınız.

Wallet Connect ile alırsam kesinti olur mu peki hocam?

Wallet Connect ile alırsam kesinti olur mu peki hocam?
Cüzdan bağlamanız için MetaMask üzerinden hesap açmanız ve o cüzdana kazım yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Orada da Gwei üzerinden fee kesiliyor zaten. Yani en son böyleydi yanlışım varsa düzeltsinler arkadaşlar.

Merhaba, peki acelemiz yoksa, minimum 10 diyor, 10 yaparsak alma ihtimalimiz olur mu? 1 ay içinde falan.

Teşekkür ederim. Oradaki aralığı hiç bilmediğimden sormak istedim makas belki geniştir diye düşündüm darmış.
35 yapar beklerim bende aciliyetim yokken.

Teşekkür ederim. Oradaki aralığı hiç bilmediğimden sormak istedim makas belki geniştir diye düşündüm darmış.
35 yapar beklerim bende aciliyetim yokken.

35 ile 45 arasında 1 dolar oynar. Eğer hemen satarım dersen şu an ETH tavanlarda, 31.000 TL civarı. Ben en son 20 gün önce 21.000'den satmıştım. Bunu da dikkate almalısın. Ha belki 2 gün sonra 35.000 TL olur, onu da bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…