N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Ödemesi geciken var mı, arkadaşlar? 27'sinde yatıyordu param genelde. Yatmadi hala.
çokdüşünenbiri Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 7.051 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 || Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #2 GWEI kontrolü yapın.
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 30 Ağustos 2021 #3 Ödemeler artık manuel, GWEI ödemesinin düşük olduğu bir anı tercih ederseniz yararınıza olur. GWEI'inin anlık durumu ve fiyatları.
Ödemeler artık manuel, GWEI ödemesinin düşük olduğu bir anı tercih ederseniz yararınıza olur. GWEI'inin anlık durumu ve fiyatları.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #4 Yanlışlıkla polygon seçme de. 80 dolarım yandı.
N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 Tarif edebilecek varmi yanlis bir sey yapmayim ne yapmam gerek tam olarak.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 31 Ağustos 2021 #6 Neo10 dedi: Tarif edebilecek varmi yanlis bir sey yapmayim ne yapmam gerek tam olarak. Genişletmek için tıkla... gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neo10 dedi: Tarif edebilecek varmi yanlis bir sey yapmayim ne yapmam gerek tam olarak. Genişletmek için tıkla... gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlker İleri Centipat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2021 #7 Nikneyime dedi: gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ethermine gas takibini birebir bu siteden yapıyor (bu sitenin daha yüksek oluyor her zaman) Ethereum (ETH) Mainnet - Blocks - etherchain.org - 2022 etherchain.org makes the Ethereum block chain accessible to non-technical end users www.etherchain.org
Nikneyime dedi: gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ethermine gas takibini birebir bu siteden yapıyor (bu sitenin daha yüksek oluyor her zaman) Ethereum (ETH) Mainnet - Blocks - etherchain.org - 2022 etherchain.org makes the Ethereum block chain accessible to non-technical end users www.etherchain.org
N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #8 Nikneyime dedi: gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Paranın gelmesi için 118 mi yapmam lazım yani 8 küsür dolar kesicek doğrumu anladım.
Nikneyime dedi: gasla çalışıyor.ayar yapman lazım. Gas takibi > Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Paranın gelmesi için 118 mi yapmam lazım yani 8 küsür dolar kesicek doğrumu anladım.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 31 Ağustos 2021 #9 Neo10 dedi: Paranın gelmesi için 118 mi yapmam lazım yani 8 küsur dolar kesecek doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... evet doğru Gas trackerdan takip et dün 42'ye kadar düştü 2 dolar bazen 25'lere de düşüyor şu an erc20 ağı çok yoğun acelesi yoksa bekle olmadı komisyon yüksek ödeyeceksin. ben 50 yaptım
Neo10 dedi: Paranın gelmesi için 118 mi yapmam lazım yani 8 küsur dolar kesecek doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... evet doğru Gas trackerdan takip et dün 42'ye kadar düştü 2 dolar bazen 25'lere de düşüyor şu an erc20 ağı çok yoğun acelesi yoksa bekle olmadı komisyon yüksek ödeyeceksin. ben 50 yaptım
N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #10 Teşekkür ederim bende 50 ye ayarlayım dursun ozaman