Ethermine ödemeyi göndermedi

Benim şu anda Ethermine'da 25 TL'lik ETH var kazımı durdurup Binance poolda kazım yapmak istiyorum acaba geçiş yapsam bir 25 TL bakiye 14 günde hesabıma geçermi yoksa alt limitemi takılır?

0.01 ETH olmadan geçmez.

Desene bizim 25 TL yandı çünkü Binance pool tek kart olarak çok daha iyi bence aynı mh s değerinde Binance daha fazla ödüyor.

Daha fazla ödediğine emin misiniz nerede görsem tek karta Ethermine daha fazla kazandırıyor diyorlar.

Binance'dan pool Ethermine'dan daha fazla ödemiyor orayı bı geçin. Binance Pool 24 saatlik ortalamayı verir fakat genelde ortalaması biraz düşük olur. Sen 31 MH ile kazarsan o hız üzerinden para almak için 24 saat kazım yapman gerekir yapmadığın her süre ortalamaya yansır aldığın para düşük gelir. 24 saat kazım yapsan bile genelde düşük geliyor ben sırf bu yüzden erhermine'a geçtim. 0.01 sorunum yok 14 15 günde 0.04 civarı birikiyor, eğer bu işi yapacaksanız ve 14 günde 0.01 barajını aşabilecekseniz ethermine öneririm. Hem paranız orada birikir hemde hakkınız neyse onu alırsınız.

Ama kendim denedim hocam deneyimlerim ethermine üzerinden mh aynı olmasına rağmen gelir düşük gerçekten kendim gözlemledim 21 TL verdi günlük aynı mh ile binance pool üzerinden sorguladığımda daha çok ödeme görüntülüyorum
Etherminedan uzun vadede memnunmuşsunuz hocam bazı insanlar hafta sonları gelirin azaldığını yazmışlar bundan dolayımı böyle oldu acaba
Konuyu açalı 1 ay oldu, o yollar aşıldı.
Berko kardeşim DC kullanıyormusun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…