S ShyDeviL Zeptopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı?
Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı?
Çözüm TheAny 21 Haziran 2021 ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... 192.168.1 şeklinde gelen IP değil orada sorulan IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Bu adresten görebilirsin. Bir de sistemin IP'si. PC'nin değil.
ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... 192.168.1 şeklinde gelen IP değil orada sorulan IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Bu adresten görebilirsin. Bir de sistemin IP'si. PC'nin değil.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 21 Haziran 2021 #2 ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... En yüksek MH sahip olan sisteminin IP'sini istiyor. Artı 0 Eksi
ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... En yüksek MH sahip olan sisteminin IP'sini istiyor.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Haziran 2021 #3 ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... 192.168.1 şeklinde gelen IP değil orada sorulan IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Bu adresten görebilirsin. Bir de sistemin IP'si. PC'nin değil. Artı 0 Eksi Çözüm
ShyDeviL dedi: Arkadaşlar my IP yazıp IP adresimi buluyorum, yapıştırıyorum, kabul etmiyor. Bir de CMD komutundan da yaptım olmadı. Lütfen bilen biri var mı? Eki Görüntüle 1076896 Genişletmek için tıkla... 192.168.1 şeklinde gelen IP değil orada sorulan IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Bu adresten görebilirsin. Bir de sistemin IP'si. PC'nin değil.
KS KS S ShyDeviL Zeptopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #4 Teşekkürler, oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
S serkan13 Yoctopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #5 ShyDeviL dedi: Teşekkürler, oldu. Genişletmek için tıkla... Merhabalar; Acaba nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi