Ethermine'deki IP adress nasıl bulunur?

Cudi47

Hectopat
Daha fazla  
Mrb ethermiden para cekmek istedigimde bana IP adres soyluyorlar. Bunu nereden bulurum? Sonu 252 ile bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
vay arkadaş bunu bilmeyen adamlar mining yapıyor
Google'a my ip adress yazıp enter'a basın ve kimseyle de paylaşmayın. Sonunu yazdığınız yeri de kaldırmanızı öneririm.

Windows'ta mı kazım yapıyorsunuz? Ethermine cüzdanınıza bağlı en yüksek kazım gücüne sahip cihazın IP adresi gerek. Hive OS ise komut ile öğrenebilirsiniz. Windows ise 'IP adresim' diye aratıp bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim acemi oldugum için biraz daha detaylandirsan memnun olurum.
Vay arkadaş bunu bilmeyen adamlar mining yapıyor
Google'a my IP adress yazıp Enter'a basın ve kimseyle de paylaşmayın. Sonunu yazdığınız yeri de kaldırmanızı öneririm.

Onu denedim o IP adresini ama kabul etmiyor bende ozel bir IP adresi istiyor zannediyordum.

Onu denedim o IP adresini ama kabul etmiyor bende ozel bir IP adresi istiyor zannediyordum.
Diğer arkadaşın da dediği gibi en yüksek hash gücünün olduğu cihazdan ip sorgulamasını yapıp, o ip adresini ethermine'a girmeniz gerek. Örneğin oyun bilgisayarından kazım yapıyorsanız; başka bir laptop ya da telefondan yapmayın ip sorgulamayı. Direkt o pc üzerinden yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…