Ethernet 100mb/s hatası

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. 1GB/s destekleyen Ethernet kablom var. Ama 100 Mbps /s olarak alıyorum nasıl sorunu çözebilirim?
Bilgisayarım laptop, Wi-Fi yerine Ethernet kullanmak istiyorum bu düşük hızı alıyorum.
Aynı kabloyu kardeşimin bilgisayarında denediğim zaman 1gb/s hız alabiliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Anakart desteği o kadardır.
İnternet paketiniz nedir?

İnternetim 50Mbps download 5MB Upload'ım var.

Ağ bağdaştırıcınız nedir? Ethernet portunun desteğiyle alakalı bir şey bu. Zaten 100 MB/s Türkiye şartlarında yetiyor farklı bir amaç için kullanmayacaksanız.

Ağ bağdaştırıcım sanırsam Realtek PCI-e fe family Controller. Yayın yapacağım da bilgisayardan bilgisayara görünü aktarırken kalitenin artması için 1gb/s yapmaya çalışıyorum.

İnternetim 50Mbps download 5MB Upload'ım var.

Ağ bağdaştırıcım sanırsam Realtek PCI-e fe family Controller. Yayın yapacağım da bilgisayardan bilgisayara görünü aktarırken kalitenin artması için 1gb/s yapmaya çalışıyorum.

100 Mb/sn gayet yeterli bir değer zaten.
Anakart o kadar destekliyorsa yapacak bir şey yok.

Nereden bakabilirim?

Çok bakmaya da gerek yok zaten belli Gigabit desteğinin olmadığı. Şu cihazları düşünebilirsiniz USB 3 desteği varsa.

Çok bakmaya da gerek yok zaten belli gigabit desteğinin olmadığı. Şu cihazları düşünebilirsiniz USB 3 desteği varsa.

Eğer sorunu çözerse yakın tarihte satın almaya çalışırım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı