Ethernet adaptör ile yavaş internet

Dusa0

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Ethernet girişi bozuldu bu yüzden Ethernet adaptör aldım. Fakat internet hızı çok düşük. Bunun yerine Ethernet kartı mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Ethernet girişi bozuldu bu yüzden Ethernet adaptör aldım. Fakat internet hızı çok düşük. Bunun yerine Ethernet kartı mı almalıyım?

Hangi adaptörü aldınız link paylaşır mısınız?

ethernet adaptörü kullanan biri olarak ethernet kartı almanı tavsiye ederim, internet yavaş olduğu gibi sık sık - özellikle de bilgisayara herhangi bir şey indirirken - internet bağlantısı kopup duruyor. ethernet adaptörü pişmanlıktır

Son düzenleme:
USB'nin içindeki çip önemli. Çin malı bir ürün aldıysanız düşük hız almanızın sebebi olabilir. Ben de Lenovo'nun aldıktan sonra fark ettiğim Ethernet'siz modellerinden almıştım. Yanına TP-Link UE300 aldım okulda denediğimde gigabit aktifleştiremedim çok uğraşmadım ama 100 Mbit'in hepsini alabiliyordum. 2-3 saat kalmıştım o gün. Hiçbir sorun olmamıştı. Daha da uzun vadede ne olur bilemiyorum ama tabii ki yine de PCI-e gibi olmayabilir. AliExpress'deki modeller çok satıyor, yorumları fazlaca var ama uzun vadede güvenilir mi bilemiyorum.

Anladım daha kaliteli bir ürün de alabilirsiniz bu tip muhtemelen daha iyi performans alırsınız ama masaüstü bilgisayar için Ethernet kartı almak daha ekonomik ve garanti bir çözüm bu durumda.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…