MDS Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 33 3 Kasım 2020 #1 Başlıkta söylediğim gibi kablosuz ağ ismi "kardagoras" olmasına rağmen kabloyla bağladığımda "azyedeinternetal" yazıyor. Bu ismi ben belirlemedim veya seçmedim; sabah kalktığımda böyleydi. (Ya ifade atıp durmayın nasıl olur böyle bir şey?) Son düzenleme: 3 Kasım 2020
Başlıkta söylediğim gibi kablosuz ağ ismi "kardagoras" olmasına rağmen kabloyla bağladığımda "azyedeinternetal" yazıyor. Bu ismi ben belirlemedim veya seçmedim; sabah kalktığımda böyleydi. (Ya ifade atıp durmayın nasıl olur böyle bir şey?)
ozgunsero Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 331 Çözümler 3 3 Kasım 2020 #2 Yani nasıl değiştireceğini mi soruyorsunuz anlamadım ki? Değiştirmeye de gerek yok gerçi. İnternete girebiliyorsan sorun yok, bu şekilde kalsın.
Yani nasıl değiştireceğini mi soruyorsunuz anlamadım ki? Değiştirmeye de gerek yok gerçi. İnternete girebiliyorsan sorun yok, bu şekilde kalsın.
MDS Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 33 3 Kasım 2020 #3 ozgunsero dedi: Yani nasıl değiştireceğini mi soruyorsunuz anlamadım ki? Değiştirmeye de gerek yok gerçi. İnternete girebiliyorsan sorun yok, bu şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... ;D tamam giriliyor internete ama kim yaptı bunu nasıl olur adam ismini "azyedeinternetal" yapmış zaten ben ödüyorum. Çok merak ediyorum vallahi.
ozgunsero dedi: Yani nasıl değiştireceğini mi soruyorsunuz anlamadım ki? Değiştirmeye de gerek yok gerçi. İnternete girebiliyorsan sorun yok, bu şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... ;D tamam giriliyor internete ama kim yaptı bunu nasıl olur adam ismini "azyedeinternetal" yapmış zaten ben ödüyorum. Çok merak ediyorum vallahi.