Ethernet bağdaştırıcısının sürücüsünde bir sorun olabilir

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Arkadaşlar, ağ bağlantısı simgesinin yanında sarı renkte bir ünlem işareti var. Bir şu resimdeki hatayı türkçe ve ingilizce olarak alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu hallettim. Kayıt defterinden, geri yükleme yaptım. Fakat kafama takılan bir şey var. Müsadenizle sormak istiyorum... ''Görev Yöneticisinde'', ''Disk kullanımı'' neden %90/ %100 gibi yüksek değerler gösteriyor?

Bende de ayni sorun var nasıl yaptığını açıklar mısın?

Bende de ayni sorun var nasıl yaptığını açıklar mısın?
Doğrusunu söylemek gerekirse gerçekten çok şey yaptım. Zaten eski bir bilgisayar olduğu için artık kullanmıyorum. Ama sana şunu önerebilirim ki, her zaman en güncel yazılımı kullanmaya çalış! BIOS ve işletim sistemini güncel tut! Onun haricinde, Ethernet sürücülerini güncelle, gerekirse silip baştan yükleye de bilirsin... Ama halen sorunum çözülmedi dersen, Windows 8 için gelmiş olan bir özellikten faydalanarak sistemi kayıt defterinden eski tarihlerdeki veya ilk Windows' u ilk kurduğun haline getirebilirsin. Bir nevi formatı andırıyor, ama temiz çözüm. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Tesekkur ederim deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…