Çözüldü Ethernet bağlantı IP'si değiştirilip kaldırınca internete erişim olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkankara0910

Centipat
Daha fazla  
Merhaba az önce MC hatasını çözmeye çalışırken birkaç kişinin videosunu izledim yabanncı, Denetim Masası'ndan ağ erişim bilmemnesine girip Ethernet bağlantı IP'sini 8888 8844 yaptım. Daha sonra kaldıra bastım ve bir şeyi daha devre dışı bırak yaptım. Şu an da Ethernet'e bağlanamıyorum kabloyu çıkar tak yapmama rağmen. Gerçekten çok kötü durumdayım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gördüğüm kadarıyla Windows 10 kullanıyorsunuz. Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum en alt kısımda ağ sıfırlama var ona tıklayın. Oturumunuz 5 dakika içinde kapatılacak uyarısı gelecek ve bilgisayaranız yeniden başlayacak. Bütün girdiğiniz IP ve DNS adresleri sıfırlanacaktır. Ve böylece internet sorununuz çözülecektir.

Hocam DNS yerine IP i değişmişsiniz ondan dolayı öyle, onları silerek düzeltebilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla Windows 10 kullanıyorsunuz. Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum en alt kısımda ağ sıfırlama var ona tıklayın. Oturumunuz 5 dakika içinde kapatılacak uyarısı gelecek ve bilgisayaranız yeniden başlayacak. Bütün girdiğiniz IP ve DNS adresleri sıfırlanacaktır. Ve böylece internet sorununuz çözülecektir.

Çözüm
Valla ne kadar teşkkür etsem azdır, sağolun emeğinize sağlık çok yardımcı oldun.

Neyi devre dışı bıraktın ss atabiliyor musun?
Arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim. Sağolun.

Hocam DNS yerine IP i değişmişsiniz ondan dolayı öyle, onları silerek düzeltebilirsiniz.
Arkadaş yardımcı oldu çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…