Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür bilgisayarımda internet sorusunu yaşıyorum. Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. İnternet bir anda gidiyor ve Ethernet kablosunu çıkarıp takınca geri düzeliyor. Kabloda herhangi bir aşınma vb. görmedim. Sebebi başka ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür bilgisayarımda internet sorusunu yaşıyorum. Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. İnternet bir anda gidiyor ve Ethernet kablosunu çıkarıp takınca geri düzeliyor. Kabloda herhangi bir aşınma vb. görmedim. Sebebi başka ne olabilir?
Aygıt Yöneticisi'nden "Ağ bağdaştırıcılarına" girip aygıtları kontrol et. Güç tasarruf moduna giriyorsa internet gidiyor olabilir. Güç tasarrufları tek tek devre dışı bırak.
Aygıt Yöneticisi'nden "ağ bağdaştırıcılarına" girip aygıtları kontrol et. Güç tasarruf moduna giriyorsa internet gidiyor olabilir. Güç tasarrufları tek tek devre dışı bırak.