Ethernet bağlantı sorunu

Khaneed0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür bilgisayarımda internet sorusunu yaşıyorum. Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. İnternet bir anda gidiyor ve Ethernet kablosunu çıkarıp takınca geri düzeliyor. Kabloda herhangi bir aşınma vb. görmedim. Sebebi başka ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ethernet girişine toz kaçmış olabilir ya da kablonun kıvrık durması bile bazen bağlantıyı kesebiliyor.

Aygıt Yöneticisi'nden "Ağ bağdaştırıcılarına" girip aygıtları kontrol et. Güç tasarruf moduna giriyorsa internet gidiyor olabilir. Güç tasarrufları tek tek devre dışı bırak.

Ethernet girişine toz kaçmış olabilir ya da kablonun kıvrık durması bile bazen bağlantıyı kesebiliyor.

Reis kabloda herhangi bir kıvrıklık söz konusu değil ve dediğin gibi Ethernet girişinede bir üfürdüm pek bir toz çıkmadı içinden.

Aygıt Yöneticisi'nden "ağ bağdaştırıcılarına" girip aygıtları kontrol et. Güç tasarruf moduna giriyorsa internet gidiyor olabilir. Güç tasarrufları tek tek devre dışı bırak.

Kapalı zaten.

Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. VPN ve GoodbyeDPI tarzı bir şey kullanıyorsanız kaldırın.

Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. VPN ve GoodbyeDPI tarzı bir şey kullanıyorsanız kaldırın.

Sürücüyü kaldırıp kurdum. GoodbyeDPI kullanıyorum ama daha önceden hiç olmuyordu 2 gün önce böyle olmaya başladı bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…