Çözüldü Ethernet bağlantısı ile Superbox'daki ping sorunum çözülür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HangoverScarface

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normal modemlerde ethernet bağlantısı pingi düşürüyo diye biliyorum fakat Superbox'da da bu etkili olur mu yoksa boşa mı kürek çekmek olur? Ciddi ping sorunu yaşıyorum ve altyapı yok Superbox'a kaldık yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Ping sorunun Ethernet kablosu ile pek çözülmez. Etkisi olur mu? Olur tabii ki de ama aman aman diyebileceğimiz bir ping sorunu olmaz, 50 ms alıyorsan 40 alırsın.
Arkadaşlar normal modemlerde ethernet bağlantısı pingi düşürüyo diye biliyorum fakat Superbox'da da bu etkili olur mu yoksa boşa mı kürek çekmek olur? Ciddi ping sorunu yaşıyorum ve altyapı yok Superbox'a kaldık yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam kusura bakmayın konudan biraz alakasız kendim için soruyorum ama; Hocam Superbox bilgisayarınızın dibinde olmasına rağmen mi ping problemi yaşıyorsunuz?

Hocam kusura bakmayın konudan biraz alakasız kendim için soruyorum ama; hocam Superbox bilgisayarınızın dibinde olmasına rağmen mi ping problemi yaşıyorsunuz?

Arkadaş çok güzel noktaya deyindi dibinde değil de yan odadaysa ve siz bunu Wi-Fi ile çekmeye çalışıyorsanız Ethernet'e geçiş yaptığınızda 50 msden 20 ms ye düşeceğinin garantisini veriyorum.

Hocam kusura bakmayın konudan biraz alakasız kendim için soruyorum ama; hocam Superbox bilgisayarınızın dibinde olmasına rağmen mi ping problemi yaşıyorsunuz?

Yok ya aslında onun etkisi var mı bilmiyorum ama yakın değil ve genelde cama yakın olsun falan diyenler var da cama da yakın değil benimki, onlar etki eder mi hiç bilmiyorum.

Arkadaş çok güzel noktaya deyindi dibinde değil de yan odadaysa ve siz bunu Wi-Fi ile çekmeye çalışıyorsanız Ethernet'e geçiş yaptığınızda 50 msden 20 ms ye düşeceğinin garantisini veriyorum.

Hee tamamdır o zaman reisim çok sağ ol, o zaman denemeye değer bir bakayım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ya aslında onun etkisi var mı bilmiyorum ama yakın değil ve genelde cama yakın olsun falan diyenler var da cama da yakın değil benimki, onlar etki eder mi hiç bilmiyorum.

Hee tamamdır o zaman reisim çok sağ ol, o zaman denemeye değer bir bakayım ben.
Yani hocam modem bilgisayarın dibinde mi yan odada falan mı bunu merak ettim?

Koridorda bizim modem yaklaşık 8-9m arası laptopu kullandığım yerle, yan oda gibi diyebiliriz hattaha biraz daha uzak.
Hocam o zaman direkt alın Superboxu odanıza geçirin orda fişe takıp ethernetle bilgisayarınıza bağlayın. %99 İhtimalle ping problemi ortadan kalkacaktır.

O zaman size super boxu taşıyıp kendi odanıza geçirmeye ve Ethernet kablosu almayı öneriyorum.

Aynen öyle kesinlikle, çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Hocam o zaman direkt alın Superbox'u odanıza geçirin orada fişe takıp Ethernet'le bilgisayarınıza bağlayın. %99 ihtimalle ping problemi ortadan kalkacaktır.

Aynen deneyeceğim bunu, umarım hallolur, çok teşekkürler yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı