Ethernet bağlantısında "İnternet erişimi yok" yazıyor

Pedstrian

Decapat
Daha fazla  
Ethernet ile normalde internet vardı vardı ama şu an internet internet erişim yok diyor.

Sorunu biraz daha açar mısınız? Sadece bu şekilde nasıl anlayalım.

Aynısını şuan yaşıyorum durduk yere gitti 10 dk önce. İnternetin hangisi?

Eğer çoğu kişi yaşıyorsa bir ISS'in altyapı sorunu da olabilir. Eğer durduk yerde olduğundan eminseniz yani sizden kaynaklı bir sorun değilse doğrudan ISS'inizi aramalısınız. Eğer ISS kaynaklı değilse her şeyden önce kabloları kontrol edin.

Sorunu biraz daha açar mısınız? Sadece bu şekilde nasıl anlayalım.
Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor

Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor.

Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor.

Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor.
Hocam internetteki bütün çözümleri denedim son çare buraya yazıyım dedim hala uğraşıyorum internet erişimin yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…