P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Ethernet ile normalde internet vardı vardı ama şu an internet internet erişim yok diyor.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 6 Ekim 2023 #2 Sorunu biraz daha açar mısınız? Sadece bu şekilde nasıl anlayalım.
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 Aynısını şuan yaşıyorum durduk yere gitti 10 dk önce. İnternetin hangisi?
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 6 Ekim 2023 #4 Eğer çoğu kişi yaşıyorsa bir ISS'in altyapı sorunu da olabilir. Eğer durduk yerde olduğundan eminseniz yani sizden kaynaklı bir sorun değilse doğrudan ISS'inizi aramalısınız. Eğer ISS kaynaklı değilse her şeyden önce kabloları kontrol edin.
Eğer çoğu kişi yaşıyorsa bir ISS'in altyapı sorunu da olabilir. Eğer durduk yerde olduğundan eminseniz yani sizden kaynaklı bir sorun değilse doğrudan ISS'inizi aramalısınız. Eğer ISS kaynaklı değilse her şeyden önce kabloları kontrol edin.
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 Pedstrian dedi: Ethernet ile normalde internet vardı vardı ama şu an internet internet erişim yok diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer baktım şuan bulunduğum yerde yani Kayseri'de kablonet için upgrade yapıyorlarmış ve tahmini 3 saat kadar internet olmayacakmış.
Pedstrian dedi: Ethernet ile normalde internet vardı vardı ama şu an internet internet erişim yok diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer baktım şuan bulunduğum yerde yani Kayseri'de kablonet için upgrade yapıyorlarmış ve tahmini 3 saat kadar internet olmayacakmış.
P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Philippe dedi: Sorunu biraz daha açar mısınız? Sadece bu şekilde nasıl anlayalım. Genişletmek için tıkla... Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor
Philippe dedi: Sorunu biraz daha açar mısınız? Sadece bu şekilde nasıl anlayalım. Genişletmek için tıkla... Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 6 Ekim 2023 #7 Pedstrian dedi: Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor.
Pedstrian dedi: Sorun bilgisayarımı aç kapa yaptım normalde olan internet evde internet çekerken bilgisayarımda internet erişimi yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor.
P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #8 Philippe dedi: Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam internetteki bütün çözümleri denedim son çare buraya yazıyım dedim hala uğraşıyorum internet erişimin yok diyor
Philippe dedi: Hocam kablolarınızı kontrol edin her şeyden önce gerçekten çok basit sebeplerden bu sorunlar yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam internetteki bütün çözümleri denedim son çare buraya yazıyım dedim hala uğraşıyorum internet erişimin yok diyor