Ethernet bağlantısının kopması

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Dostlar, ne yapsam ne etsem sorunu çözemedim. Ve artık beynimi yeme derecesine geldim. İnternette normal surf yaparken ethernet kopmuyor ama Valorant, Cyberpunk 2077, Ready or Not gibi oyunlarda 2-3 dakikadan sonra bağlantı kopmaya başlayıp sürekli ethernete bağlanmaya çalışıyor. Ve bu sırada ''Tanımlanıyor..'' diyerek sürekli olarak kendini bağlamaya çalışıyor ethernet. Modemdendir dedim modem değiştim olmadı, kablodandır dedim kablo da değil. Bir türlü çözemedim sorunu. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek tüm dostlarımı bekliyorum.

Pc girişinde veya modem girişinde sıkıntı olabilir. Başka ihtimal yok hocam .
2. modemde de denedim hocam, son ihtimal olarak anakart ethernet port'u kaldı. Üstelik sistemde yeni bir sistem.

Dostlar, BIOS güncelledim. İşe yaramadı, Lan driver güncelledim işe yaramadı. Sorun sadece online oyunlarda devam ediyor. İnternette gezdiğim için hiç bir sıkıntı yok. Yok mu derdime deva olabilecek birisi?

@Bora Dere Hocam yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…