Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #31 Peyderpey dedi: Yok olmuyor atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor? Fotoğrafı MediaFire'a yükleyip link olarak paylaşacaksın.
Peyderpey dedi: Yok olmuyor atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor? Fotoğrafı MediaFire'a yükleyip link olarak paylaşacaksın.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.166 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #32 Peyderpey dedi: Hayla aynısını diyor atamıyorum instagramin varsa oradan atayimmi Kimliği buldum fakat fotoğraf atamıyorum Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmayacaksın zaten. O kodları atacaksın.
Peyderpey dedi: Hayla aynısını diyor atamıyorum instagramin varsa oradan atayimmi Kimliği buldum fakat fotoğraf atamıyorum Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmayacaksın zaten. O kodları atacaksın.
Peyderpey Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #33 Einstein dedi: Nasıl olmuyor? Fotoğrafı MediaFire'a yükleyip link olarak paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... Yapamadım claus dedi: Fotoğraf atmayacaksın zaten. O kodları atacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok karışık kodlar bu klavyeden yazamam
Einstein dedi: Nasıl olmuyor? Fotoğrafı MediaFire'a yükleyip link olarak paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... Yapamadım claus dedi: Fotoğraf atmayacaksın zaten. O kodları atacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok karışık kodlar bu klavyeden yazamam
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.166 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #34 Kopyala yapıştır yapmayı bilmiyorsan bilgisayarı kullanma hocam
Peyderpey Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #35 claus dedi: Kopyala yapıştır yapmayı bilmiyorsan bilgisayarı kullanma hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum bilgisayar la alakalı ya hani internet çekmiyor bilgisayarda onu çözmeye çalışıyoruz
claus dedi: Kopyala yapıştır yapmayı bilmiyorsan bilgisayarı kullanma hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum bilgisayar la alakalı ya hani internet çekmiyor bilgisayarda onu çözmeye çalışıyoruz
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 22 Aralık 2024 #36 Telefon üzerinden yazin karışıklıkla ne alakasi var, üşendim demiyorsunuz da yazamam diyorsunuz.