Görkem Çıkrıkçı Kilopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Merhabalar, masaüstü bilgisayarım internete Ethernet kablosu üzerinden bağlanıyor ve bağlandığı zaman evdeki Wi-Fi ağı çöküyor. 35 Mbps internetim var Ethernet bağlı iken Wi-Fi'den Speedtest yaptığım zaman 0.53 falan oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Merhabalar, masaüstü bilgisayarım internete Ethernet kablosu üzerinden bağlanıyor ve bağlandığı zaman evdeki Wi-Fi ağı çöküyor. 35 Mbps internetim var Ethernet bağlı iken Wi-Fi'den Speedtest yaptığım zaman 0.53 falan oluyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 Ethernet'e ek olarak Wi-Fi bağdaştırıcı da mı kullanıyorsunuz PC'de?
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 3 Kasım 2020 #3 anakartının marka ve modeline göre güncelleme sayfasından LAN güncellemesi geldiyse yapmanı tercih ederim
anakartının marka ve modeline göre güncelleme sayfasından LAN güncellemesi geldiyse yapmanı tercih ederim
Görkem Çıkrıkçı Kilopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ethernet'e ek olarak Wi-Fi bağdaştırıcı da mı kullanıyorsunuz PC'de? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ethernet'e ek olarak Wi-Fi bağdaştırıcı da mı kullanıyorsunuz PC'de? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #5 Varsa güncel sürüm modem yazılımını güncellemeni öneririm ayrıca Ethernet sürücüsünü de güncellerseniz bu ikisi arasında bir problem sonuçta.
Varsa güncel sürüm modem yazılımını güncellemeni öneririm ayrıca Ethernet sürücüsünü de güncellerseniz bu ikisi arasında bir problem sonuçta.
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 5 Kasım 2020 #6 ÇAĞATAY TORUN dedi: Varsa güncel sürüm modem yazılımını güncellemeni öneririm ayrıca Ethernet sürücüsünü de güncellerseniz bu ikisi arasında bir problem sonuçta. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Varsa güncel sürüm modem yazılımını güncellemeni öneririm ayrıca Ethernet sürücüsünü de güncellerseniz bu ikisi arasında bir problem sonuçta. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.