Ethernet çkışlı yere DSL modem bağlanır mı?

Kibar056

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Binaya fiber altyapı geldi. Bende 1 2 hafta içinde aktif olacak dedikleri için kineetic DSL AC1200 modem aldım. Modem bugün geldi incelerken çıkışların Ethernet olduğunu fark ettim. İade etmeli miyim yoksa bu modemi de başlayabilir miyim?

Ethernet çıkışları aynı zamanda WAN portu olarak kullanılıyor yani router olarak kullanabilirsiniz. Sadece Wifi 6 desteği yok, iade edip wifi 6 destekli keenetic hopper modeli alabilirsiniz.

Yani Ethernet girişine dls kablosuda takabilir miyim?

Yani Ethernet girişine dls kablosuda takabilir miyim?
Hayır hocam takılmaz. O modelde DSL girişi var zaten. Fiber altyapı geldiğinde router olarak kullanabilirsiniz veya şuan ADSL/VDSL olarak kullanabilirsiniz.

Hocam ben ilk kez internet başlatacağız router olarak kullanırsınız demek tam olarak nedir kusura bakmayın anlayamadım tam ya da evdeki çıkışı DSL çıkışına dönüştüren aparat alsamda olur mu?

Hocam fiber altyapı kullanacaksan DSL ile bir işin yok onu unut. Aldığın keenetic modemi kullanabilirsin sıkıntı olmaz, fiber için WAN girişi lazım sendeki girişler hem ethernet hem WAN görevi görüyor.

DSL girişi olan bir keenetic alman gereksiz olmuş ama kullanabilirsin yine de. DSL girişi fiber internet için gereksiz, zaten ethernet/wan girişi lazım sana. Fiber bağlantıda modem kullanılmaz router kullanılır, aldığın keenetic cihazın router özelliği de var modem özelliği de var. Sen ethernet girişiyle bağlantı yapıp router olarak kullanacaksın.

Hocam benim elimde Huawei router vardı redbox ile gelen o da işimi görür müydü ben modem lazım sanıyordum eğer oda çalışırsa iade edeyim bunu.

Yeni internet aboneliğinde sana router verirler zaten hocam senin almana gerek yok

Evet biliyorum ama kiralık yazıyor bende bu yüzden iyi bir modem almak istemiştim.Elimde bulunan router Huawei model 535 - 232 bu routerla yüksek hızlar alabilir miyim?

Kiralık oluyor zaten hocam ama almama gibi bir şansın yok benim bildiğim. Kurulumu verdikleri router ile yaparlar zaten.
Huawei routerı hiç bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…