Ethernet çoğaltıcı önerisi

R1sHeX

Megapat
Daha fazla  
Evimde mutfakta bulunan televizyonumun yayınını TV+ ile almaktayım. Modem ise çok uzak bir odada. Bu yüzden modemin bulunduğu odadan mutfaktaki televizyonuma kadar ethernet kablosu çekili. Fakat yayını TV+ ile aldığım için ethernet kablosu televizyona değil de TV+ cihazına takılı.
Bu sayede televizyonumda internet olmadığından dolayı YouTube, Netflix kullanmak istediğim zaman ethernet kablosunu TV+ cihazından çıkarıp televizyonuma takmam gerekiyor. Sürekli bunu yapmak yorduğu için bunun kalıcı bir çözümünü arıyorum.
Biraz araştırdım ve iki çeşit ürün gördüm;

Benim işimi şu şekil bir parça çözer mi acaba? (Sanırım bu parçada aynı anda ikisi açık olmaması lazım ama çok emin olamadım. Benim kullanımımda ikisi aynı anda olmayacak)
- Amazon.com.tr

Yoksa şu aşağıda linkini bıraktığım parçalardan biri mi işimi görür? (Eğer bu parçalardan biriyse hangisi önerilir?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu kullanmak yerine modeminizde birden fazla Ethernet girişi varsa onlara 2 tane Ethernet kablosu takın. Birini TV+ cihazına diğerini televizyona takın.

Hocam bunu kullanmak yerine modeminizde birden fazla Ethernet girişi varsa onlara 2 tane Ethernet kablosu takın. Birini TV+ cihazına diğerini televizyona takın
Hocam belirttiğim gibi modemle televizyon arası çok uzak bir mesafe. Kapıların üstünden dolanarak en az 20 metre gidiyor.Tekrar ordan oraya kablo çekme şansım yok. O yüzden böyle bir çözüm arıyorum.

Hocam belirttiğim gibi modemle televizyon arası çok uzak bir mesafe. Kapıların üstünden dolanarak en az 20 metre gidiyor.Tekrar ordan oraya kablo çekme şansım yok. O yüzden böyle bir çözüm arıyorum.
O zaman TP-Link olanı alabilirsiniz. Sağlam, kaliteli bir marka.

Açıkcası attıklarım arasındaki farkı tam anlamadım. ilk attığım linkteki ethernet splitter sorunumu çözer mi yoksa altta diğer attıklarım gibi ayrı güç girişi olan cihazlardan mı almalıyım. Ethernetlerden biri TV+ a takılacak diğer ethernet direk televizyona takılacak. Normal tv kanalları izlerken TV+ üzerindeki ethernet çalışacak. Youtube,netflix e geçince tv üzerindeki ethnernet çalışacak.
Bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…