RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #1 Meraba arkadaşlar. Bu gün yeni bir masaüstü bilgisayar daha kurmak zorunda kaldım. Şu an bir adet internet kablosu var. Bu internet kablosunu çoklayarak öteki masaüstü bilgisayarımda da internet erişimi sağlamak istiyorum. Vatan'dam link ile önerebilir misiniz ? Mümkün olduğunca ucuz olsun.
Meraba arkadaşlar. Bu gün yeni bir masaüstü bilgisayar daha kurmak zorunda kaldım. Şu an bir adet internet kablosu var. Bu internet kablosunu çoklayarak öteki masaüstü bilgisayarımda da internet erişimi sağlamak istiyorum. Vatan'dam link ile önerebilir misiniz ? Mümkün olduğunca ucuz olsun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Eylül 2014 #2 En uygun fiyata en iyisi: Zyxel Es-105 10/100 5 Port Switch - Vatan Bilgisayar
RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #3 Teşekkürler Recep abi. Yalnız ben Osmaniye'de oturuyorum. Osmaniye'de stok da kalmamış. Başka bir ürün önerebilir misin ?
Teşekkürler Recep abi. Yalnız ben Osmaniye'de oturuyorum. Osmaniye'de stok da kalmamış. Başka bir ürün önerebilir misin ?
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 6 Eylül 2014 #4 Bayisine gidip konuş getirirler.