Y Yahya BA. Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 64 20 Mayıs 2020 #1 Ethernet kablosu takılı ama bilgisayarda sürücüsü olmadığı için görmüyor yardım ederseniz sevinirim.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.303 Makaleler 5 Çözümler 44 20 Mayıs 2020 #2 Anakart ureticinin sitesinden enthernet/lan sürücüsünü kur eğer laptop ise modelini yazıp indirebilirsin.
Anakart ureticinin sitesinden enthernet/lan sürücüsünü kur eğer laptop ise modelini yazıp indirebilirsin.
Y Yahya BA. Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 64 20 Mayıs 2020 #3 300434 dedi: Anakart ureticinin sitesinden enthernet/lan sürücüsünü kur eğer laptop ise modelini yazıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok sistem ama internete hiç bağlanmadığı için yapamıyorum başka bir bilgisayardan indirip flashla buna atacağım inş olur.
300434 dedi: Anakart ureticinin sitesinden enthernet/lan sürücüsünü kur eğer laptop ise modelini yazıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok sistem ama internete hiç bağlanmadığı için yapamıyorum başka bir bilgisayardan indirip flashla buna atacağım inş olur.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #4 Yahya BA. dedi: Yok sistem ama internete hiç bağlanmadığı için yapamıyorum başka bir bilgisayardan indirip flashla buna atacağım inş olur. Genişletmek için tıkla... Sistem windows 8.1 veya 10 ise otomatik görüyordu diye biliyorum ben hiç yüklemedim ethernet kendi kurdu. İlginç..
Yahya BA. dedi: Yok sistem ama internete hiç bağlanmadığı için yapamıyorum başka bir bilgisayardan indirip flashla buna atacağım inş olur. Genişletmek için tıkla... Sistem windows 8.1 veya 10 ise otomatik görüyordu diye biliyorum ben hiç yüklemedim ethernet kendi kurdu. İlginç..
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #5 Ethernet sürücünüzün donanım kimliklerini atın sürücüyü bulalım. Sonra telefona indirir oradan atarsınız veya telefonun internetini tethering ile PC'ye bağlayıp sürücüyü indirirsiniz.
Ethernet sürücünüzün donanım kimliklerini atın sürücüyü bulalım. Sonra telefona indirir oradan atarsınız veya telefonun internetini tethering ile PC'ye bağlayıp sürücüyü indirirsiniz.