D Demasoni34 Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #1 Yeni topladığım sistemde anakartım Msi 970 gaming ve internete giremediğim için ethernet driverı kurmamı söylediler. Ancak ben güncel driverı usb'den atıp çalıştırınca böyle bir yazı geliyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2015
Yeni topladığım sistemde anakartım Msi 970 gaming ve internete giremediğim için ethernet driverı kurmamı söylediler. Ancak ben güncel driverı usb'den atıp çalıştırınca böyle bir yazı geliyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Nisan 2015 #2 Bios güncelleyin, bios default edip kaydedin. Anakart sitesindeki güncel sürücüyü kurup tekrar deneyin.
Bios güncelleyin, bios default edip kaydedin. Anakart sitesindeki güncel sürücüyü kurup tekrar deneyin.