jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #1 Aygıt yöneticisinde olması gereken ethernet device gözükmüyor, çözümünü bilen yardım edebilir mi? Dosya Ekleri Adsız.png 37 KB · Görüntüleme: 55
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #2 Anakart modeli ne?
jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #3 asus rog strix b450 f gaming FurkanBos dedi: Anakart modeli ne? Genişletmek için tıkla... asus rog strix b450 f gaming
asus rog strix b450 f gaming FurkanBos dedi: Anakart modeli ne? Genişletmek için tıkla... asus rog strix b450 f gaming
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #4 ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı?
ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı?
jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #5 FurkanBos dedi: ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı? Genişletmek için tıkla... yok hiç ethernet ile bağlanmadım sistemi yeni kurdum
FurkanBos dedi: ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı? Genişletmek için tıkla... yok hiç ethernet ile bağlanmadım sistemi yeni kurdum
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #6 jaymz dedi: Yok hiç Ethernet ile bağlanmadım sistemi yeni kurdum. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajta belirttiğim driveri kurar mısın?
jaymz dedi: Yok hiç Ethernet ile bağlanmadım sistemi yeni kurdum. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajta belirttiğim driveri kurar mısın?
jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #7 FurkanBos dedi: ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı? Genişletmek için tıkla... lan yazan driver hangisi göremedim de jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de Genişletmek için tıkla... tamamdır buldum FurkanBos dedi: Önceki mesajta belirttiğim driveri kurar mısın? Genişletmek için tıkla... evet yükledim
FurkanBos dedi: ROG STRIX B450-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye DDR4 4400MHz desteği, SATA 6Gbps, HDMI 2.0, çift NVMe M.2, USB 3.1 Gen 2 ve Aura Sync RGB LED aydınlatmaya sahip AMD AM4 B450 ATX oyuncu anakartı www.asus.com Sürücüler bölümünden lan yazan driveri yükler misin? Daha önceden ethernet ile bağlandın mı? Genişletmek için tıkla... lan yazan driver hangisi göremedim de jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de Genişletmek için tıkla... tamamdır buldum FurkanBos dedi: Önceki mesajta belirttiğim driveri kurar mısın? Genişletmek için tıkla... evet yükledim
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #8 jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de tamamdır buldum evet yükledim Genişletmek için tıkla... Aşağıda lan bölümü var oradan en son sürümü kurun.YAni burası jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de tamamdır buldum evet yükledim Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu peki?
jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de tamamdır buldum evet yükledim Genişletmek için tıkla... Aşağıda lan bölümü var oradan en son sürümü kurun.YAni burası jaymz dedi: lan yazan driver hangisi göremedim de tamamdır buldum evet yükledim Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu peki?
jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #9 setup ı yapayım mı yoksa direkt gelmesi mi lazım Dosya Ekleri Adsız.png 53,3 KB · Görüntüleme: 45
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #10 jaymz dedi: setup ı yapayım mı yoksa direkt gelmesi mi lazım Genişletmek için tıkla... Setup yapacaksınız.
jaymz dedi: setup ı yapayım mı yoksa direkt gelmesi mi lazım Genişletmek için tıkla... Setup yapacaksınız.