jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #11 FurkanBos dedi: Setup yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... yaptım ama gelmedi yine
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #12 jaymz dedi: Yaptım ama gelmedi yine. Genişletmek için tıkla... Driver yüklenmediğinden görülmüyor diye biliyorum. Başka bir fikrim yok maalesef. Yeniden başlattınız mı bilgisayarı?
jaymz dedi: Yaptım ama gelmedi yine. Genişletmek için tıkla... Driver yüklenmediğinden görülmüyor diye biliyorum. Başka bir fikrim yok maalesef. Yeniden başlattınız mı bilgisayarı?
jaymz Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 10 25 Eylül 2020 #13 FurkanBos dedi: Driver yüklenmediğinden görülmüyor diye biliyorum. Başka bir fikrim yok maalesef. Yeniden başlattınız mı bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... şöyle bi hata veriyor hocam yeniden başlattım evet windowsun tüm güncellemerini de yaptım Dosya Ekleri Adsız.png 55,1 KB · Görüntüleme: 39
FurkanBos dedi: Driver yüklenmediğinden görülmüyor diye biliyorum. Başka bir fikrim yok maalesef. Yeniden başlattınız mı bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... şöyle bi hata veriyor hocam yeniden başlattım evet windowsun tüm güncellemerini de yaptım
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #14 jaymz dedi: şöyle bi hata veriyor hocam yeniden başlattım evet windowsun tüm güncellemerini de yaptım Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor diyor. Bir fikrim yok.
jaymz dedi: şöyle bi hata veriyor hocam yeniden başlattım evet windowsun tüm güncellemerini de yaptım Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor diyor. Bir fikrim yok.