Efee1 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Selam. Ethernet aygıtının ayarlarıyla oynadım ve pingim çıkmaya başladı. Fabrika ayarları nasıl olmalı? Laptop: Casper Excalibur g770. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-23 204729.png 53,8 KB · Görüntüleme: 43
Selam. Ethernet aygıtının ayarlarıyla oynadım ve pingim çıkmaya başladı. Fabrika ayarları nasıl olmalı? Laptop: Casper Excalibur g770.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #2 Efee1 dedi: Selam. Ethernet aygıtının ayarlarıyla oynadım ve pingim çıkmaya başladı. Fabrika ayarları nasıl olmalı? Laptop: Casper Excalibur g770. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet'e sağ tık yapıp cihazı kaldır deyin, bu cihazı sürücüyü yazılımıyla birlikte kaldır seçeneği işaretli olsun. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Bu şekilde sıfırlanmış olması lazım. Artı 0 Eksi
Efee1 dedi: Selam. Ethernet aygıtının ayarlarıyla oynadım ve pingim çıkmaya başladı. Fabrika ayarları nasıl olmalı? Laptop: Casper Excalibur g770. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet'e sağ tık yapıp cihazı kaldır deyin, bu cihazı sürücüyü yazılımıyla birlikte kaldır seçeneği işaretli olsun. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Bu şekilde sıfırlanmış olması lazım.