Ethernet geçerli bir IP adresine sahip değil hatası

enesbsk

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Yaklaşık bir haftadır kablolu interneti kullanamıyorum, ethernet bağdaştırıcısından sorun tanıla dediğimde resimde de görüldüğü üzere Ethernet geçerli bir IP adresine sahip değil ve varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor hatası alıyorum. Complete Internet Repair programını kullandım, driver güncellemeyi denedim ama bir türlü sorun çözülmedi. Superonline teknik servisi geldi modemde arıza yok dedi. Muhtemelen yazılımsal bir sorunum var fakat ne olduğunu çözemedim. Lütfen yardım edin.
Bilgisayar marka-modeli Monster Abra A7 V7.1, Modem marka-modeli Huawei HG255S.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 56
Denetim masası ağ ve internet ağ bağlantıları kablosuz ise wi-fi özellikleri kablolu ise ethernet özellikleri internet protokolü sürüm 4 tcp pv4 özellikleri otomatik ip adresi al işaretli mi?.

Denetim masası ağ ve internet ağ bağlantıları kablosuz ise wi-fi özellikleri kablolu ise ethernet özellikleri internet protokolü sürüm 4 tcp pv4 özellikleri otomatik ip adresi al işaretli mi?.
Evet otomatik ip adresi işaretli, forumdaki başka bir konuda da elle ip adresi atamayı görüp denedim o da bir sonuç vermedi maalesef.

Herhangi bir ünlem yok, gözüken tek ünlem Monster'in parmak izi okuma driveri yüklü değil ondan.

Dosya Ekleri

• 1574793655855.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…