Cisco Ramond Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 58 Makaleler 1 1 Ekim 2020 #1 Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası alıyorum. Çözümü nedir bilen var mı?
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.471 Çözümler 15 1 Ekim 2020 #2 Bilgisayarinizive modeminizi yeniden baslatin. Antivirusprogramınızı devre disi birakin. TCP / IP ayarlarinizi sifirlayın. TCP / IP ayarlarinizi yapilandirin. Ag onbellegini temizleyin. Ag bagdastırıcıları surucusunu güncelleyin. Bunları deneyin geri donus yapin. Artı 0 Eksi
Bilgisayarinizive modeminizi yeniden baslatin. Antivirusprogramınızı devre disi birakin. TCP / IP ayarlarinizi sifirlayın. TCP / IP ayarlarinizi yapilandirin. Ag onbellegini temizleyin. Ag bagdastırıcıları surucusunu güncelleyin. Bunları deneyin geri donus yapin.
KS KS Cisco Ramond Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 58 Makaleler 1 1 Ekim 2020 #3 Sürücüyü güncelleyemiyorum çünkü internet yok Artı 0 Eksi
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.471 Çözümler 15 1 Ekim 2020 #4 D Cisco Ramond dedi: Sürücüyü güncelleyemiyorum çünkü internet yok Genişletmek için tıkla... Digerlerini yaptiniz mi? Artı 0 Eksi
D Cisco Ramond dedi: Sürücüyü güncelleyemiyorum çünkü internet yok Genişletmek için tıkla... Digerlerini yaptiniz mi?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.457 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 1 Ekim 2020 #5 Cisco Ramond dedi: Sürücüyü güncelleyemiyorum çünkü internet yok. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü başka bilgisayardan veya mobil cihazınıza indirip bilgisayara aktarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cisco Ramond dedi: Sürücüyü güncelleyemiyorum çünkü internet yok. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü başka bilgisayardan veya mobil cihazınıza indirip bilgisayara aktarabilirsiniz.