R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar bir anda internetim gidiyor kabloyu birkaç kez çıkar tak yapınca veya bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor Yakın bir zamanda Windows kendini 20H2 sürüme güncelledi sorun bundan kaynaklı sanıyorum sizin de görüşleriniz önemli. Dosya Ekleri Screenshot_11.png 3,6 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Arkadaşlar bir anda internetim gidiyor kabloyu birkaç kez çıkar tak yapınca veya bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor Yakın bir zamanda Windows kendini 20H2 sürüme güncelledi sorun bundan kaynaklı sanıyorum sizin de görüşleriniz önemli.
Çözüm R R rangerqs 12 Temmuz 2021 d1pesz dedi: Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi.
d1pesz dedi: Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi.
D d1pesz Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #2 Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi? Artı 0 Eksi
Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi?
KS KS R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 d1pesz dedi: Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
d1pesz dedi: Dostum bende de ayni sorun devam ediyor atmadığım format kalmadı yani bu türlü yapamadım sende düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi.
D d1pesz Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 rangerqs dedi: Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben çözümü yeni internet almakta buldum. Artı 0 Eksi
rangerqs dedi: Anakartımı komple kabloları ile vesaire söktüm ve her şeyi yeniden oturttum dostum, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben çözümü yeni internet almakta buldum.