Bilgisayarımdan internete bağlandığımda internet yerinde sarı ünlem çıkıyor, sorun gider yaptığımda başlıkta yazan sorunları buluyor. Düzeltince çok geçmeden yine aynısı oluyor.
Bu sorun Windows'tan da kaynaklanabilir, modeminizden de. Öncelikle modeminize varsa Firmware güncellemesi yapın. Daha sonra bu araç ile bağlantı onarımı yapın:
Bu sorun Windows'tan da kaynaklanabilir, modeminizden de. Öncelikle modeminize varsa Firmware güncellemesi yapın. Daha sonra bu araç ile bağlantı onarımı yapın:
Sorun büyük ihtimal Windowsta çünkü bu sorunla sadece bilgisayarda karşılaşıyorum telefonda vs. internette kopma olmuyor. Home Gateway HG255s modemim bu. Firmwarenin ne olduğu ve nasıl yapıldığı hakkında fikrim yok, biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
Bende de olmuştu. Muhtemelen bina içi tesisatta problem var ve şu an aldığın internet kaç MBit ise onu desteklemiyor. Wi-Fi kullanan cihazlarda problem olmuyor ve ethernet ile bilgisayarda kullanmaya çalışırken bağlantın kopuyorsa bunu ben de yaşadım ve dışarıdan odama kablo çektirmiştim.
Firmware modemin donanım yazılımıdır ama siz ISP modemi kullanıyorsunuz ve bu modemlere kolay kolay FW güncellemesi gelmiyor. Ayrıca bu modelde güncelleme işlemi otomatik gerçekleşiyor sanırım.
Ağ kartı donanım kimliği ve işletim sistemin nedir?
Firmware modemin donanım yazılımıdır ama siz ISP modemi kullanıyorsunuz ve bu modemlere kolay kolay FW güncellemesi gelmiyor. Ayrıca bu modelde güncelleme işlemi otomatik gerçekleşiyor sanırım.
Ağ kartı donanım kimliği ve işletim sistemin nedir?
Bende de olmuştu. Muhtemelen bina içi tesisatta problem var ve şu an aldığın internet kaç MBit ise onu desteklemiyor. Wi-Fi kullanan cihazlarda problem olmuyor ve ethernet ile bilgisayarda kullanmaya çalışırken bağlantın kopuyorsa bunu ben de yaşadım ve dışarıdan odama kablo çektirmiştim.
aynı kablo ile laptopta bir sorun olmuyor sorun bilgisayarda sanırım
lütfen şuanda dayanılmaz hale gldi interneti kullanamıyorum neredeyse çözüm yolu bulabilecek yokmu